Μάνος Πενθερουδάκης: Ποιος ο σύζυγος της Όλγας Κεφαλογιάννη. Βιογραφικό

Ποιος ο σύζυγος της Όλγας Κεφαλογιάννη, Μάνος Πενθερουδάκης;

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες αποκαλύψεις προσωπικών στιγμών, όπως και σε εμφανίσεις με τον σύζυγό της Μάνο Πενθερουδάκη.

Όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα, που ήταν κεραυνοβόλος, και δεν έχει αλλοιωθεί από τις 22 Ιανουαρίου του 2010 που παντρεύτηκαν. Το μυστήριο τελέστηκε «κεκλεισμένων των θυρών», παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη. Το ζευγάρι Όλγα Κεφαλογιάννη-Μάνος Πενθερουδάκης γνωρίστηκε πριν από περίπου εννέα χρόνια σε κοινή παρέα φίλων και το ειδύλλιο δεν άργησε να αρχίσει. Στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους απέφευγαν επιμελώς τη δημοσιότητα και ζούσαν μαζί αθόρυβα.

Ο Μάνος Πενθερουδάκης διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου και έχει έναν γιο και μία κόρη από προηγούμενο γάμο και η κόρη του Αλεξία τα τελευταία χρόνια ενεπλάκη έντονα με την επιχείρηση και τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Ο Μάνος Πενθερουδάκης βρίσκεται πάντα στο πλευρό της με διακριτικό τρόπο και υποχωρεί κάθε φορά που την καλεί το επαγγελματικό καθήκον. Παράδειγμα η αναβολή του ταξιδιού του μέλιτός τους λόγω της τότε ανανέωσης της θητείας του κ. Κάρολου Παπούλια.

Το ζευγάρι ζει στον Λυκαβηττό και ταξιδεύει είτε στο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη, είτε σε κάποιο εξωτικό προορισμό.

Δείτε την Όλγα Κεφαλογιάννη στα μπουζούκια και το σιθρού φόρεμα της Όλγας Κεφαλογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.