Νατάσα Μανίσαλη: Η πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο και η απώλεια που της κόστισε

Ποια ήταν η απώλεια που κόστισε στην Νατάσα Μανίσαλη και ποια ήταν η μάχη της με τον καρκίνο;

Η Νατάσα Μανίσαλη πέθανε στα 55 της χρόνια νικημένη από τον καρκίνο.

Στα 55 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη.

Η Νατάσα Μανίσαλη άφησε την τελευταία της πνοή στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος την ταλαιπώρησε για χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια η Νατάσα Μανίσαλη πάλευε με τον καρκίνο, από τον οποίο είχε χάσει τον πατέρα της, αλλά και την θεία της.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011, στο περιοδικό People, είχε δηλώσει για το θάνατο του πατέρα της: «Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα… Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί, έκλαιγα, ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του».

Στην ίδια συνέντευξη η Νατάσα Μανίσαλη είχε αποκαλύψει πως φοβόταν πολύ μήπως “χτυπηθεί” και η ίδια από τον καρκίνο.

«Έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι», ήταν τα λόγια της Νατάσα Μανίσαλη.

Όσο για το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδί με τον σύζυγό της, η Νατάσα Μανίσαλη είχε δηλώσει: «Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε το 1996. Ίσως ήμουν πολύ απασχολημένη εκείνη την περίοδο, ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος -όπως κι εγώ- δεν ήθελε να “ρίξουμε” ένα παιδί στη γιαγιά ή σε μια ξένη γυναίκα και να τρέχω εγώ όλη μέρα στα γυρίσματα. Στις μέρες μας, όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια στενωπό που ξέρουμε που οδηγεί, το να είχα ένα παιδί θα μου ήταν μεγάλο βάρος».

Το 2011 η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί στην Πρωινή Μελέτη και είχε μιλήσει για την περιπέτεια της με τον καρκίνο του εντέρου.

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961 και σπούδασε στο Εθνικό θέατρο συμμετέχοντας σε σπουδαίες παραστάσεις. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Οι Μικρομεσαίοι», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, ενώ από το 1994 και για 5 χρόνια ο ρόλος της πληθωρικής Νατάσας Σαριτζόγλου στο «Εμείς κι εμείς» την έκανε ιδιαιτέρως αγαπητή.

Το 2011 αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της, επέστρεψε ξανά για λίγο στο θέατρο. Μετά από λίγο καιρό όμως αποτραβήχτηκε ξανά αφού το πρόβλημα υγείας επανήλθε. Τον τελευταίο καιρό η Η Νατάσα Μανίσαλη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε χάσει ακόμα τη θεία της από καρκίνο, αλλά και τον πατέρα της, μία απώλεια που της κόστισε πολύ!

Η Η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί επίσης, στις σειρές «Νταντά», «Εκείνες και εγώ», στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού». Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).

Διαβάστε σε τι ηλικία πέθανε η Νατάσα Μανίσαλη και πώς αποχαιρέτησε την Νατάσα Μανίσαλη ο Μίκης Θεωδοράκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.