Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Νατάσας Μανίσαλη: Τραγικές φιγούρες σύζυγος και φίλοι [φωτο]

Ποιες οι τραγικές φιγούρες στην κηδεία της Νατάσας Μανίσαλη;

Το τελευταίο αντίο στη Νατάσα Μανίσαλη είπαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού έγινε στο νεκροταφείο Καισαριανής στις 3 το μεσημέρι και ήταν όλοι εκεί για να την αποχαιρετίσουν.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν στην κηδεία της Νατάσας Μανίσαλη βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Σπύρος Μπιμπίλας, Νίκος Παπαναστασίου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Κανελλοπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Τάκης Ζαχαράτος, Ρίκα Διαλυνά, Κάρμεν Ρουγγέρη, Έλντα Πανοπούλου.

Με δάκρυα στα μάτια και με λίγα λουλούδια αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι την Νατάσα Μανίσαλη, η οποία κηδεύτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η κηδεία της ηθοποιού -που «έφυγε» τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής από καρκίνο, σε ηλικία 55 ετών- έγινε στο νεκροταφείο της Καισαριανής.

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί οι οποίοι συνεργάστηκαν με τη Νατάσα Μανίσαλη σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι «Μικρομεσαίοι» και «Εμείς Και Εμείς», που έσπευσαν να πουν το στερνό «αντίο», μην μπορώντας να πιστέψουν ότι η γυναίκα με το φλογερό ταπεραμέντο, το πηγαίο χιούμορ και το πλατύ χαμόγελο δεν είναι πια ανάμεσά μας…

Σε συνεντεύξεις της, η ηθοποιός δεν είχε κρύψει ότι φοβόταν τον καρκίνο, από τον οποίο έχασε τον πατέρα και την θεία της, ενώ είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση πολύποδα από το έντερο.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της Νατάσας Μανίσαλη:







Διαβάστε ποια η πολύχρονη μάχη της Νατάσας Μανίσαλη με τον καρκίνο και το συγκινητικό αντίο του Μίκη Θεοδωράκη στη Νατάσσα Μανίσαλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.