Αποκάλυψη Νικήτα Κακλαμάνη για την προσωπική του ζωή: Γιατί δεν παντρεύτηκα

Γιατί δεν έκανε οικογένεια ο Νικήτας Κακλαμάνης;

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ, ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν διστάζει να μιλήσει για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης εξομολογήθηκε γιατί δεν έκανε οικογένεια.

«Δεν τον κυνήγησα, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν κι επιλογή. Μέχρι τα 45, ήμουν “τρεις λαλούν και δυο χορεύουν” στην προσωπική μου ζωή. Στη δουλειά μου, πρώτος πήγαινα, τελευταίος έφευγα. Δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία να ρωτώ μια γυναίκα “Γουστάρεις να πάμε εκεί;” ή να έχω κι ένα παιδί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με το αν βρέθηκε γυναίκα που θα μπορούσε να την παντρευτεί, απάντησε: «Ναι, δύο φορές. Η μία ήταν συνάδελφός μου, στα νεανικά χρόνια, η Έφη. Με τρόμαξε η ώρα που θα έπρεπε να βάλω «χειροπέδες». Η άλλη ήταν όταν ήμουν Ευρωβουλευτής. Ήταν ξένη, η Έβελιν, Φλαμανδέζα – και νόμιζα ότι οι ξένες είναι πιο ελεύθερες. Τελικά, καμία σαν τις Ελληνίδες. Δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει γιατί, ενώ δεν είχα γιορτή ή γενέθλια, έπρεπε να καλέσω και πέντε φίλους στο σπίτι. Της φαινόταν εξωπραγματικό».

Το πρώτο φιλί πότε το δώσατε;

«Το πρώτο φιλί ουσίας το έδωσα στην Έφη. Όταν ήμασταν ειδικευόμενοι γιατροί. Τότε το φλερτ και το «καμάκι» ήταν μια περιπέτεια. Όταν λοιπόν αυτό κατέληγε έστω και σε ένα φιλί, νόμιζες ότι είχες κατακτήσει το σύμπαν.

Η πρώτη σeξουαλική επαφή με την Έφη ήταν πάλι;

Όχι, αυτό είχε προηγηθεί, στα φοιτητικά μου χρόνια. Εντάξει, δεν είμαστε και οι παρθένοι του Ευαγγελίου (γέλια), για όνομα του Θεού.

Σκεφτήκατε να υιοθετήσετε παιδί;

Όχι. Ένα παιδί δεν είναι απλή υπόθεση – είναι πολύ σοβαρή ιστορία. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και αγάπη. Αγάπη μπορούσα να δώσω και την έχω δώσει στα ανίψια μου. Αλλά χρόνο δεν είχα.

Τώρα, είστε ερωτευμένος;

Όχι, δεν είμαι.

Φοβάστε τον θάνατο;

Όχι, έχω συμφιλιωθεί…Θυμάμαι όταν ήρθε φοβισμένη η Μελίνα Μερκούρη από την Αγγλία στο Αρεταίειο, όπου ήμουν διευθυντής στο Ογκολογικό Τμήμα, για να της κάνω τις ακτινοβολίες, και της είπα: «Μη φοβάσαι. Εσύ είσαι σαν την Ελλάδα. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Και γυρνάει και μου λέει: «Γιατρούλη, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά ρεζιλεύεται.Κι εγώ δεν θέλω να πεθάνω ρεζιλεμένη, θέλω να πεθάνω όρθια.

Δείτε την επική ατάκα του Νικήτα Κακλαμάνη στη Βουλή και γιατί φοβάται ο Κακλαμάνης με τον Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.