Παντελίδης-Φρόσω Κυριακού: Το τελευταίο μοιραίο ραντεβού, τι ήθελε να της ζητήσει ο Παντελής

Τι ήθελε να ζητήσει ο Παντελής Παντελίδης από την Φρόσω Κυριακού την τελευταία νύχτα πριν το τραγικό τροχαίο;

Ένα ραντεβού με στόχο την επανασύνδεση ήταν αυτό της μοιραίας νύχτας της 17ης Φεβρουαρίου που έμελλε να έχει το πιο τραγικό φινάλε για τον Παντελή Παντελίδη το πρωί της επομένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης και η 21χρονη φοιτήτρια βρίσκονταν σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες αλλά το τελευταίο διάστημα η σχέση τους περνούσε κρίση και είχαν απομακρυνθεί.

Η Φρόσω σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα διαρκώς πάνω του αλλά ούτε το έντονο φλέρτ που δεχόταν ο ίδιος από άλλες γυναίκες.

Μακριά από τα φώτα

Επιθυμία της Φρόσως ήταν να ζήσουν το ειδύλλιο τους χωρίς να κρύβονται κάτι που ο Παντελίδης δεν μπορούσε να της προσφέρει μιας και πάντα κρατούσε την προσωπική του ζωή κρυφή.

Πάντως τα αισθήματά του Παντελή για εκείνη ήταν πολύ έντονα.

«Καψούρης» είναι η λέξη που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος που μίλησε για τη σχέση τους. Παρόλο που η Φρόσω προσπάθησε να απομακρυνθεί από κοντά του εκείνος δεν έμοιαζε έτοιμος να το δεχτεί..

Προσπάθησε να την πείσει να τα ξαναβρούν…

Η Φρόσω αποδέχτηκε την πρόσκλησή του να συναντηθούν το μοιραίο βράδυ στο μαγαζί της παραλιακής όπου δούλευε η ίδια, προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση τους. Η Μυρσίνη Αρναούτη βρέθηκε κοντά τους από σπόντα καθώς είναι η κολλητή της Φρόσως. Κανένας δεν φαντάζονταν τι θα επακολουθήσει…

Διαβάστε τι έκανε η Φρόσω Κυριακού μετά την έξοδο από το νοσοκομείο και την κηδεία του Παντελή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.