Παντελής Παντελίδης, τροχαίο: Mε το τζιπ του Ρέμου έφυγε. Ράκος ο Αντώνης

Ράκος ο Αντώνης Ρέμος μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη με το τζιπ του.

Πριν από λίγες ημέρες είχε πάρει στα χέρια του το τζιπ, που του έκοψε και το νήμα της ζωής, ο Παντελής Παντελίδης. Ίσως αυτό το γεγονός να έπαιξε και τον ρόλο του στο σημερινό δυστύχημα.

Το τζιπ αυτοκίνητο ήταν του κολλητού του φίλου, Αντώνη Ρέμου, ο οποίος ήθελε να το πουλήσει και ο Παντελίδης το αγόρασε, αφού του άρεσε πάρα πολύ!

Μάλιστα οι φίλοι του, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τού είχαν πει να μην το αγοράσει, αφού είχε μάθει σ” ένα μικρό διθέσιο.

Σε ότι αφορά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την κατάσταση που βρισκόταν την ώρα του δυστυχήματος, σύμφωνα με τις ίδες πηγές, μετά την πρόβα στο Theatro, πήγε με την κοπέλα του και μία φίλη της, σ” ένα φιλικό σπίτι όπου έκατσαν μέχρι τα ξημερώματα, παίζοντας την αγαπημένη τους μπιρίμπα!

Φεύγοντας από το σπίτι η διαδρομή τους θα ήταν, να αφήσουν την κοπέλα και στη συνέχεια ο Παντελής Παντελίδης με την κοπέλα του να πάνε στο σπίτι του 32χρονου τραγουδιστή. Ωστόσο ο χάρος παραμόνευε…

Διαβάστε τι γράφανε τα τρολ το 2012 για τροχαίο του Παντελή Παντελίδη και πώς ανατράπηκε το όχημα του Παντελή Παντελίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.