Παντελής Παντελίδης: Το τρολλ-τροχαίο του 2012 που βγήκε προφητεία για το 2016

Τρόλλ δημοσιεύματα στο διαδίκτυο το 2012 μεταμορφώθηκαν σε προφητείες αφού έκαναν έναν λόγο για τροχαίο και θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Η σημερινή δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη από τροχαίο μας θύμησε μια είδηση που είχε εμφανιστεί πριν από 4 χρόνια όταν είχε κυκλοφορήσει μια φήμη στο διαδίκτυο ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο, με αφορμή την δημιουργία σχετικού group στο facebook.

Όπως διαβάζουμε στο star.gr σε ανάρτηση για τον Παντελή Παντελίδη από τον Σεπτέμβριο του 2012:

“Μέσω Ίντερνετ κάνει σουξέ (sic) ο Παντελής Παντελίδης, μέσω Ίντερνετ τον… πέθαναν κιόλας: νεκρό σε τροχαίο ήθελαν οι φήμες τον τραγουδιστή, ο οποίος στην πραγματικότητα χαίρει άκρας υγείας!

Η μακάβρια φάρσα «έσκασε» αργά το βράδυ της Δευτέρας, καθώς δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook στη μνήμη του τραγουδιστή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παντελής Παντελίδης τραυματίστηκε θανάσιμα και πέθανε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε όταν διερχόμενος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε πως ο Παντελής χαίρει άκρας υγείας και απέδωσε τις φήμες σε κακοήθεις που θέλουν να τον βλάψουν, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να κινηθεί νομικά”.

Η ανάρτηση με το ψευδές τροχαίο του Παντελίδη το 2012:

το facebook group που είχε δημιουργηθεί το 2012 με αφορμή την ψευδή είδηση του θανάτου του, υπήρχε αυτή η περιγραφή, (για όσους αντέχουν τόσα κεφαλαία μαζεμένα):

«ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ »ΑΦΗΣΕ» Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΦΟΥ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΝΗ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΕΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΟΣ TOYOTA ΜΑΥΡΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.

ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

Τα παιχνίδια της ζωής είναι πραγματικά απρόβλεπτα και δυστυχώς της πιο πολλές φορές τραγικά ειρωνικά.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη στο τραγικό τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.