Τζίμα-Σακελλαρίδης: Σε αναζήτηση νέου σπιτιού λόγω εγκυμοσύνης, πόσο μηνών είναι η Ράνια

Πόσο μηνών είναι η Ράνια Τζίμα; Που ψάχνουν σπίτι με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη;

Ο έρωτας του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ράνιας Τζίμα φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Άλλωστε μέχρι τώρα, κανείς από τους δυο δεν έχει βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο, τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια λένε ότι το ζευγάρι ψάχνει σπίτι για να στεγάσει την αγάπη του σίγουρα με δυο υπνοδωμάτια, καθώς η δημοσιογράφος περιμένει το παιδί του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newpost από επικοινωνία που είχαν μαζί της, η Ράνια ήταν πολύ φιλική και μίλησε κανονικά. Δεν έκλεισε ούτε το ακουστικό, όπως άλλοι λένε, μόλις ρωτήθηκε αν ισχύουν τα παραπάνω και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δε θέλω να πω τίποτα σε κανέναν. Είναι ανάγωγο να ασχολούνται με προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων. Δεν αφορά κανέναν πόσο μηνών είμαι! Δεν αφορά κανέναν ούτε πού θα μείνω ούτε πόσο μηνών είμαι! Τίποτα από αυτά!».

Άνθρωποι από τον πιο στενό κύκλο της Ράνιας λένε ότι διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ότι η δημοσιογράφος με τον Γαβριήλ έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα πρώτα ψώνια για το μελλοντικό τους σπιτικό.

Η γειτονιά που αγαπούν πολύ και οι δυο είναι το Παγκράτι και η έρευνα για τη νέα τους στέγη κυμαίνεται σε αυτή τη γωνιά του κέντρου της Αθήνας, ενώ παράλληλα κοιτούν για έπιπλα σε μεγάλα γνωστά καταστήματα της Αττικής.

Διαβάστε πώς αντέδρασε η Ράνια Τζίμα στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.