Άγρια επίθεση Ραχήλ Μακρή στη Νάνα Μούσχουρη: «Άντε κυρά μου να…»

Γιατί επιτέθηκε στη Νάνα Μούσχουρη η Ραχήλ Μακρή;

Με βαριές εκφράσεις επιτέθηκε η Ραχήλ Μακρή στη Νάνα Μούσχουρη με αφορμή συνέντευξη της τελευταίας σε γερμανικό περιοδικό.

Στη συνέντευξή της η Νάνα Μούσχουρ αναφέρει ότι είναι θυμωμένη με την Ελλάδα και ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο την Ευρώπη παρά το αντίστροφο.

Η Ραχήλ Μακρή δεν άντεξε προφανώς τον φιλοευρωπαϊκό αέρα της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας και έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

Η κυρα ΝΑΝΑ που δεν ζει καν στην χώρα ειναι και οργισμένη με τους Έλληνες που δεν πληρώνουν τα χρέη στα φιλαράκια της τους ευρωπαίους. Για ποιο χρεος μιλάς ακριβώς; Για ποια δόση μιλάς;

Οι δόσεις πληρώνονται κανονικά για ένα παράνομο χρεος που δεν πήγε ποτε στα χέρια των Ελλήνων που εγκαλείς.

Δεύτερον δεν σε ειδα να θυμώσεις με τους φίλους σου για τα δικά τους χρέη ήτοι κατοχικό δάνειο και γερμανικές αποζημιώσεις ούτε για τους κλεμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς και τα κλεμμένα των φίλων σου Γάλλων που κρατάνε στα μουσεία τους και πλουτίζουν.

Άντε κυρά μου με τα φιλαράκια σου και μην ξαναπιάσεις τους Έλληνες στο στόμα σου», έγραψε η Ραχήλ Μακρή χαρακτηριστικά για την Νάνα Μούσχουρη.

Δείτε τη Ραχήλ Μακρή πιο ερωτευμένη από ποτέ στην αγκαλιά του Ανδρέα Τσεκένη και ποιες οι σφοδρές αποκαλύψεις της Νάνας Μούσχουρη για Βουγιουκλάκη-Μερκούρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.