Σακελλαρίδης-Αγγελόπουλος: Τα συγχαρητήρια της Ζωής για τον «γάμο» στη Νέα Υόρκη [φωτο]

Πώς συνεχάρη η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την υπόθεση Αγγελόπουλου;

Συγχαρητήρια για τη στάση του για την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον «σαρκοβόρο κιτρινισμό» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Με ανάρτηση στο twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, έγραψε «Μπράβο,Γαβριήλ, που παραμένεις ακέραιος σε πείσμα του σαρκοβόρου κιτρινισμού,που δεν είναι μόνο μιντιακός. “Το πιο σπουδαίο είν’ η ψυχή σου”».

Είχε προηγηθεί η οργισμένη ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο Facebook, με την οποία απάντησε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονταν στην προσωπική του ζωή και την υποτιθέμενη σχέση του με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σχολιάσε στο Facebook πως «ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκς και πλήθος «περίεργων» για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση».

Δείτε πώς συνεχάρη η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο:

Διαβάστε ποια τα ύπουλα χτυπήματα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για Αγγελόπουλο, πώς ήρθαν πιο κοντά Γαβριήλ Σακελλαρίδης-Παναγιώτης Αγγελόπουλος και δείτε τη νέα φωτογραφία για τη σχέση Γαβριήλ Σακελλαρίδη-Ράνιας Τζίμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.