Συνταγή της ημέρας: Εσκαλόπ με παρμεζάνα και θυμάρι

Να μια συνταγή που θα αρέσει σε όλα τα μέλη της οικογένειας και σε όλους τους φίλους καλεσμένους σας. Ξεφύγαμε λίγο από την παραδοσιακή εσκαλόπ, με την τριμμένη φρυγανιά και το αυγό, προσθέτοντας δύο προϊόντα που απογειώνουν αυτό το απλό πιάτο.

Διαβάστε τη συνταγή για το εσκαλόπ με παρμεζάνα και θυμάρι:

Μερίδες: 2

Υλικά συνταγής:

  • 2 εσκαλόπ χοιρινές, λεπτές
  • 1 αυγό
  • Λίγο αλεύρι
  • 30 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • 30 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 κουταλιά θυμάρι τριμμένο
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το εσκαλόπ, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!