Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος: Το Κέντρο Ασφαλείας της Ζυρίχης αποκαλύπτει πως θα γίνει [video]

Ένα τρομερό βίντεο το οποίο αποκαλύπτει το πως πρόκειται να εξελιχθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία-ΝΑΤΟ σε περίπτωση που ξεσπάσει, αποκαλύπτει το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας στην Ζυρίχη της Ελβετίας.

Οι μελετητές παρήγαγαν ένα χάρτη που αποκαλύπτει τις στρατιωτικές ασκήσεις που διεξάγονται τόσο από τη Ρωσία όσο και από το ΝΑΤΟ το 2014 και το 2015.

Κάθε κύκλος αντιπροσωπεύει μια άσκηση. Οι μεγαλύτεροι κύκλοι σημαίνουν συμμετοχή περισσότερων στρατεύματων, οι μικρότεροι σημαίνουν λιγότερα στρατεύματα.

Ωστόσο, όταν όλοι οι κύκλοι έκαναν την εμφάνιση τους στο χάρτη «ενδιαφέροντα» γεγονότα άρχισαν να αποκαλύπτονται ως προς το τι σχεδιάζεται για το Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Η απειλή που θέτει η αναβίωση του Ψυχρού Πόλεμου και η επέκταση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί», δήλωσε ο Rick Rozoff. «Έχει τη δυνατότητα κυριολεκτικά να οδηγήσει τον πλανήτη μας και τους λαούς του προς τη χειρότερη καταστροφή στην ιστορία τους, η οποία θα ήταν ένας πυρηνικός πόλεμος.» ανέφερε ο σχολιαστής του Press TV News.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από το Κέντρο Ασφάλειας Ζυρίχης για το πως θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος:

Διαβάστε πως ο κόσμος πλησιάζει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την κόντρα Πούτιν-Τουρκία να φτάνει στο πιο ψηλό σημείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.