Χάνει τον ύπνο του ο Τσίπρας: Πώς θα «χτυπήσει» το προβάδισμα Μητσοτάκη στις δημοσκοπήσεις

Πώς θα «χτυπήσει» το προβάδισμα Μητσοτάκη στις δημοσκοπήσεις ο Αλέξης Τσίπρας;

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ προηγείται με 3,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η εικόνα που προκύπτει από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του πρωθυπουργικό επιτελείο είναι πολύ χειρότερα όσον αφορά τόσο στη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα όσο και στο ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο πρωθυπουργός προγραμματίζει σειρά κινήσεων για τον Μάιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει μεταξύ άλλων να επανεξεταστεί το θέμα της αναδιάρθρωση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας παρ” όλο που ως μόνο πιθανό υποψήφιο στην κατεύθυνση αυτή βλέπει τη Φώφη Γεννηματά, ενώ εκτιμά ότι στην πορεία αναδιάταξης του κομματικού συστήματος ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει ως συνεργαζόμενους έναν ή δυο βουλευτές που θα προέρχονται από το Ποτάμι.

Για τον Μάιο έχει μεταθέσει ο κ. Τσίπρας και τον ευρύ ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος θα σηματοδοτεί ένα μεγάλο άνοιγμα στην Κεντροαριστερά με προσωπικότητες κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε πώς ανοίγει η ψαλίδα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση MRB και ποιο υπουργείο-έκπληξη έταξε ο Αλέξης Τσίπρας στη Φώφη Γεννηματά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.