Τζούλια Αλεξανδράτου: Πώς ήταν παιδάκι [φωτο]

Πώς ήταν παιδάκι η Τζούλια Αλεξανδράτου;

H Τζούλια Αλεξανδράτου τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως αναπολεί την εποχή που ήταν ακόμη ένα μικρό ξανθό και πανέμορφο κοριτσάκι και μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Τζούλια Αλεξανδράτου παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες από το άλμπουμ των παιδικών χρόνων της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου που μετά το περιβόητο «hot» βίντεο έγινε talk of the town και τρέλανε το ανδρικό κοινό και τα φωτογραφικά φλας μας δείχνει πως ήταν τα χρόνια της αθωότητας.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το βαφτιστικό της όνομα είναι Γαριφαλιά, κι άρχισε την καριέρα της με πολύ Θόρυβο .. αφού ακόμα πρωτοστατεί στα social media, παραμένει glamour model, έπαιξε σε κινηματογραφικές ταινίες, κυκλοφόρησε μουσικά singles και όλοι την θυμόμαστε από τις πολύ «hot» ερωτικές της ταινίες.

Το 2002, όταν ήταν 16 ετών, η Τζούλια Αλεξανδράτου κέρδισε άξια τον τίτλό της “Miss Young”.. ΄Σήμερα είναι 30 ετών (24 Νοεμβρίου 1985), και παντρεμένη από το 2013 με τον Christian Karpozilos.

Δείτε τις φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου ως παιδί:

Διαβάστε τι αποκάλυψε για την αμοιβή της Τζούλιας Αλεξανδράτου ο Δημήτρης Σειρηνάκης και ποια η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.