Βαρουφάκης – Βαλασόπουλος: Δείτε τον καυγά μπροστά στην κάμερα [video]

Δείτε το βίντεο με τον καυγά του Γιάνη Βαρουφάκη και του Παντελή Βαλασόπουλου μπροστά στην κάμερα.

Αντιπαράθεση μεταξύ του ανταποκριτή του Mega, Παντελή Βαλασόπουλου και του Γιάνη Βαρουφάκη, σημειώθηκε στην χθεσινή τελετή για την παρουσίαση του πολιτικού κινήματος DiEM25, στο Βερολίνο.

Παίρνοντας τον λόγο ο ανταποκριτής του Mega, χωρίς να αναφέρει την ιδιότητά του, απευθύνθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών ασκώντας του κριτική για την επιβολή capital controls.

Σημειώνεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του κάθε ομιλητής για να προχωρήσει στην τοποθέτησή του ήταν ένα λεπτό.

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ο εξής:

Βαλασόπουλος: Γεια σας κύριε Βαρουφάκη, έρχομαι από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα έχουμε capital controls – με ακούσατε; Είστε υπεύθυνος για τα capital controls.

Βαρουφάκης: Μας ρωτάς όλους (όσους βρίσκονται στο πάνελ)

Βαλασόπουλος: (συνεχίζει) Κανένας στην Ελλάδα δεν σας παίρνει στα σοβαρά γιατί είστε υπεύθυνος για τα capital controls.

Βαρουφάκης: (διακόπτει): Και για τον σεισμό στο Σαν Φρανσίσκο…

Βαλασόπουλος: Ναι ναι, και για τον σεισμό. Μην γελάτε. Μην γελάτε. Εμείς δεν γελάμε. Εγώ δεν γελάω κύριε Βαρουφάκη γιατί δεν μπορώ να πάρω τον μισθό μου από την Ελλάδα,εξαιτίας των capital controls.

Βαρουφάκης: Έχετε ένα λεπτό. Το εξαντλείτε.

Βαλασόπουλος: Όχι, δεν το εξαντλώ, απλώς σας λέω: Δεν μπορώ να πάρω τον μισθό μου από την Ελλάδα εξαιτίας των capital controls.

Βαρουφάκης: Οκ, το έπιασα. Μπορούμε να προχωρήσουμε στη δεύτερη ερώτηση; Θα απαντήσω. Αλλά δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση μεταξύ μας. Θα σεβαστείτε τους κανόνες της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Βαλασόπουλος: Το θέμα μου είναι…

Βαρουφάκης (διακόπτει): Σας παρακαλώ συντομεύετε. Το κατάλαβα. Δεν παίρνετε τον μισθό σας εξαιτίας των capital controls. Ναι;

Βαλασόπουλος: Πολλοί Έλληνες πιστεύουν πως είστε ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών.

Βαρουφάκης: Οκ.

Βαλασσόπουλος: Οκ;

Βαρουφάκης: Ο επόμενος παρακαλώ.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα με τον διάλογο του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Βαλασόπουλο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.