Καταγγελία σοκ: «Ο Ερντογάν βάζει μόνος του τις βόμβες στην Άγκυρα για να…»

Ποια η καταγγελία σοκ για τον Ερντογάν και τη Συρία;

Απ ευθείας καταγγελία προς το καθεστώς Ερντογάν έκανε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της ρωσικής βουλής, Frants Klintseviç.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών οι τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις στην τουρκική πρωτεύουσα μέσα σε ένα εξάμηνο με πολλούς νεκρούς, είναι στην πραγματικότητα δουλειά του παρακράτους του Ερντογάν με κύριο σκοπό να του δώσει την αφορμή για να εισβάλλει στην Συρία με την πρόφαση της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό, ο Ερντογάν προσπαθεί εδώ και καιρό να σύρει την Τουρκία σε ανοιχτό πόλεμο μέσα στην Συρία για να αντιμετωπίσει το κουρδικό κίνημα που όλο και δυναμώνει και ήδη στην νοτιοανατολική Τουρκία διεξάγει κανονικό πόλεμο κατά των Τούρκων.

Όπως γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης, εκτός όμως από τους Κούρδους, ο Ερντογάν, όπως υποστήριξε ο Frants Klintseviç, φιλοδοξεί να καταλάβει το βόρειο τμήμα της Συρίας υλοποιώντας τα νεοοθωμανικά του όνειρα προκαλώντας όμως μεγάλο χάος ενώ οι φιλοδοξίες του επεκτείνονται και προς άλλες γειτονικές χώρες.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν διστάζει να σκοτώνει τον λαό του για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του που ήδη έχουν στοιχίσει πολύ και κάνεις δεν ξέρει το πού θα φτάσει αυτή η υπερφίαλη μεγαλομανία του.

Διαβάστε ποια η νέα πολύνεκρη έκρηξη στην Άγκυρα και γιατί ακυρώθηκε ο αρραβώνας της κόρης του Ερντογάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.