Διαγραφή βόμβα Φαήλου Κρανιδιώτη από ΝΔ: Τι είπε για Μουζάλα και ξεχείλισε το ποτήρι

Γιατί διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης; Ποιες οι απαράδεκτες δηλώσεις για Μουζάλα;

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία έκανε γνωστή την διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη από το κόμμα έπειτα από τα όσα είπε σχετικά με την υπόθεση του Γ. Μουζάλα.

«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της ΝΔ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τι είχε πει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Ο γνωστός δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για τον όρο «Μακεδονία», που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια προκλητική δήλωση.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη, σχετικά με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, σύμφωνα με την οποία, υπογραμμίζεται πως η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να γίνεται «όμηρος της ακροδεξιάς πτέρυγας», απαιτώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ, να καταδικάσει τα όσα ανέφερε ο Φαήλος Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γιάννη Μουζάλα.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανέβασε ένα παραδοσιακό αρβανίτικο τραγούδι στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το οποίο όπως έγραψε το “αφιερώνει με Μαυρομματαίκους χαιρετισμούς”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Διαβάστε την απίστευτη ρατσιστική δήλωση Κρανιδιώτη για τον Αλέξη Τσίπρα και τα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον Κώστα Φαλελάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.