Μεταγραφή βόμβα στον Alpha: Ποια γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει στα παλιά της λημέρια

Ποια η μεταγραφή βόμβα της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha;

Δεν πρόκειται για βιαστικό συμπέρασμα, με δόση δημοσιογραφικής υπερβολής και εικασίες, αλλά για προχωρημένες συζητήσεις της Ναταλίας Γερμανού με το παλιό της κανάλι.

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού, που το ρεπορτάζ τη θέλει να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ALPHA.

Εκτός όμως του ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που καταδεικνύει κάτι τέτοιο, υπάρχει και μία σειρά γεγονότων που ενισχύουν το σενάριο αυτό.

Αρχικά η επίσκεψη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πριν τρεις εβδομάδες, που αν και η παρουσιάστρια είχε πάρει άδεια από το EPSILON για να παραστεί, αυτό είναι κάτι που δε συνηθίζεται εκ μέρους των παρουσιαστών, όταν στο «μαγαζί» που εργάζονται υπάρχει ανταγωνιστικό προϊόν.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σε συνέντευξή της πρόσφατα, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τα καλύτερα λόγια, ενώ η σχέση τους τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε… «φιλεναδίτσες».

Επί της ουσίας λοιπόν, είναι περισσότερο από εμφανής η θετική προσέγγιση της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, κάτι που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, σε συνδυασμό μάλιστα με διφορούμενες δηλώσεις της, για την εκπομπή «ΝΑΜΑΣΤΕ» της οποίας ηγείται.

Σύντομα όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε εξελίξεις… μεταγραφικού ενδιαφέροντος!

Διαβάστε γιατί σφάχτηκαν για την Ναταλία Γερμανού Γεωργαντάς-Ιωάννου και πότε πήρε την απόφαση για παιδί η Ναταλία Γερμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.