Χοντρές μπηχτές Τατσόπουλου σε Χατζηνικολάου: Γιατί του «τη λέει», τι απαντά ο δημοσιογράφος

Γιατί επιτέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου;

Σφοδρή επίθεση με ατάκες και μπηχτές έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου για την συνέντευξή του στον Αλέξη Τσίπρα την Δευτέρα στον Ενικό.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν το άφησε βέβαια να περάσει και απάντησε αναλόγως.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος στηλίτευσε τον Χατζηνικολάου για τον τρόπο με τον οποίο διεξήγαγε την συνέντευξη στον Ενικό, γράφοντας στο facebook:

«Είσαι δημοσιογράφος. Παίρνεις συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της χώρας. Θέτεις τα ερωτήματα πέντε-πέντε μαζί. Έτσι δίνεις την ευκαιρία και στον πρωθυπουργό της χώρας να προσπεράσει όσα τον ενοχλούν δίχως να αντιληφθεί καν ο τηλεθεατής ότι τα προσπέρασε. Όπως εκείνο για την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τη “σχιζοφρενική” στάση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αποτυπώνεται στην ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας. Δεν είναι άσχημη τακτική. Έτσι, Νίκο μου; Λέμε τώρα, εμείς οι αδαείς. Την καλημέρα μου».

Η απάντηση ήρθε μερικές ώρες μετά από τον ίδιο τον Χατζηνικολάου, στην εκπομπή του: «Μου λένε ότι ο μόνιμος θαμώνας του ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM έκανε στο facebook ένα πικρόχολο σχόλιο για εμένα»,

ξεκίνησε να σχολιάζει ο Χατζηνικολάου και, αφού διάβασε το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου, στη συνέχεια είπε:

«Απάντησε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του ΝΑΤΟ. Απάντησε, τον ρώτησα και δεύτερη φορά».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στον συγγραφέα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν… «τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ» και διατύπωσε ένα… βαρύ υπονοούμενο:

Σε πήρε ο ύπνος στον καναπέ, Πέτρο μου; Είσαι σίγουρος ότι την είδες την εκπομπή; Εσύ το έγραψες το σχόλιο ή σ’ το έδωσαν έτοιμο;», διερωτήθηκε ο Χατζηνικολάου, μην αφήνοντας… τίποτα να πέσει κάτω.

Διαβάστε τι ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Νίκο Χατζηνικολάου λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.