Ο Τσίπρας και η… μαντάμ ΛάραΚροφτ: Πάρτι στο twitter με την επίσκεψη Τζολί [φωτο]

Ποια τα σπαρταριστά σχόλια στο twitter για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αντζελίνα Τζολί;

Η επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου και η συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κυριαρχεί στην ειδησεογραφική επικαιρότητα.

Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην σχολιαστεί με τις ανάλογες δόσεις ακόμα και… βιτριολικού χιούμορ από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με εκείνους του Twitter να δίνουν το… σύνθημα.

Τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης της διάσημης ηθοποιού και πρέσβειρας Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όσο και μετά την ολοκλήρωσή της, οι φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί με τον κ. Τσίπρα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, «διανθισμένες» με πολύ χιούμορ.

Από τα αγγλικά του πρωθυπουργού, μέχρι τις… σκηνές ζηλοτυπίας που θα του κάνει η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, όταν γυρίσει στο σπίτι, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν τίποτα να… πέσει κάτω.

Αποτέλεσμα ήταν το #AngelinaJolie, αλλά και οι λέξεις «Τζολί» και «Αντζελίνα», να γίνουν κυρίαρχα «trends» στο ελληνικό Twitter, με τις… ατάκες να δίνουν και να παίρνουν, προκαλώντας, σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και γέλιο μέχρι δακρύων…

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα» και «ποσταρίσματα» για τον Τσίπρα και την Αντζελίνα Τζολί:









Διαβάστε τι συζήτησαν Αντζελίνα Τζολί και Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.