Απίστευτη γκάφα στο BHMA: Η ΕΥΔΑΠ και τα 170.000 ευρώ της Attica Bank [φωτο]

Ποια η απίστευτη γκάφα στο «BHMA» με την ΕΥΔΑΠ και την Attica Bank;

Σε γκάφα φαίνεται ότι υπέπεσε η διαδικτυακή σελίδα του «Βήματος» καθώς εμφάνισε ως λίστα με τη διαφημιστική δαπάνη της ΕΥΔΑΠ σε sites για το 2015 μια άσχετη λίστα!

Ήδη μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος πολλοί ιστότοποι και διαδικτυακά Μέσα άρχισαν να… ψάχνονται για τα deal που είχαν κλείσει (!) μάλλον εν αγνοία τους.

Η εξήγηση που δίνεται είναι απλή.

Όπως επισημαίνουν στο ereportaz.gr (το οποίο πάντως απουσιάζει από τη λίστα), πρόσωπα που γνωρίζουν την δικογραφία η λίστα δεν αφορά στη διαφημιστική δαπάνη για το 2015 της ΕΥΔΑΠ, αλλά της Attica Bank στην οποία εργαζόταν ο προφυλακισθείς Τάκης Μουσσάς!

Τα περισσότερα λεφτά τα παίρνουν τα Μέσα του Μαυρίκου, ενώ το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.500 ευρώ εμφανίζεται να λαμβάνει το site stokokkino.gr, ενώ υψηλά ποσά λαμβάνουν και ιστότοποι που ανήκουν στους κατηγορούμενους του κυκλώματος εκβιασμών.

Η ΕΥΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο πλήρωνε 66 ιστοσελίδες.

Χαρακτηριστικά σημειώνει:

“Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει την κοινή γνώμη ότι η λίστα που εμφανίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.vima.gr με τίτλο «66 sites με €170.000 τον μήνα πλήρωνε η ΕΥΔΑΠ» ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα”.

Δείτε τη σελίδα στο «BHMA» με τη γκάφα της ΕΥΔΑΠ και της Attica Bank:

Διαβάστε ποιο το νέο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων με sites και ποια η σχέση του Παναγιώτη Μαυρίκου με τη Νέα Δημοκρατία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.