Χωρίς βραδινό δελτίο ειδήσεων το MEGA: Τι συνέβη

Γιατί δεν βγαίνει το δελτίο ειδήσεων του MEGA;

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχώρησαν οι δημοσιογράφοι του ΜΕGA και έτσι το βράδυ της Τρίτης δεν βγαίνει το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο λόγος της στάσης ήταν ότι παρότι είχαν λάβει γραπτές διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι θα εξοφληθούν την Τρίτη 12 Απριλίου για τον μισθό του Μαρτίου, αυτό τελικά δεν συνέβη, ενώ δεν υπήρχε καμία διαβεβαίωση για το πότε θα πληρωθούν.

Εγινε ενημέρωση από τον Διευθυντή Ειδήσεων Μανώλη Καψή και τον Οικονομικό Διευθυντή Θανάση Ανδρεούλη που τελεί υπό παραίτηση, με τον Μ. Καψή να ζητά λίγες ημέρες υπομονή, ως την άλλη Τετάρτη, όταν και θα οριστικοποιηθεί η είσοδος των νέων μετόχων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ωστόσο ο Διευθυντής Ειδήσεων πρόσθεσε ότι εάν δεν μπουν τελικά οι νέοι μέτοχοι στην αύξηση, ως την άλλη εβδομάδα, το μέλλον είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο. Τελικά οι δημοσιογράφοι του MEGA με οριακή πλειοψηφία αποφάσισαν στάση εργασίας, αλλά και να αποσταλεί επιστολή στους μετόχους προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

Αντιθέτως, οι τεχνικοί αποφάσισαν να δώσουν πίστωση χρόνου στη διοίκηση ως την άλλη εβδομάδα, πηγαίνοντας κόντρα στην απόφαση των δημοσιογράφων.

Οι μισθοί στους εργαζομένους δεν έχουν καταβληθεί επειδή οι τράπεζες έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς του MEGA, έναντι των δανειακών υποχρεώσεων που έχει η εταιρεία, αναμένοντας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Διαβάστε ποια η νέα παραίτηση στο MEGAκαι ποιος αγοράζει το MEGA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.