Φρόσω Κυριάκου: Με νέο αμόρε μετά τον θάνατο του Παντελίδη [φωτο]

Δείτε τον νέο σύντροφο της Φρόσως Κυριάκου.

Εξήντα οκτώ ημέρες μόλις πέρασαν από το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έστειλε στη μονάδα εντατικής θεραπείας την 31χρονη Μίνα Αρναούτη με πολλά και σοβαρά προβλήματα που θα την ακολουθούν σε όλη της τη ζωή και τη Φρόσω Κυριάκου με το σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και τα ψυχολογικά προβλήματα που η ίδια επικαλείται ότι της έχει προξενήσει το πολύ σοβαρό τροχαίο.

Η Φρόσω Κυριάκου, η 21χρονη κοπέλα, ήταν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη εκείνο το μοιραίο πρωινό, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον λέγονται μέχρι και σήμερα στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Η πανέμορφη κοπέλα έλεγαν όχι μόνο οι φήμες αλλά και το ρεπορτάζ, πως εκτός από φίλη του Παντελίδη είχαν και σχέση συναισθηματική…

Η Φρόσω Κυριάκου γράφτηκε ότι ήταν το κορίτσι του Παντελή Παντελίδη, η κοπέλα που διακριτικά ήταν δίπλα του, η πανέμορφη γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά! Δεν έτυχε ποτέ να δούμε φωτογραφία του Παντελή και της Φρόσως.

Ήρθαν στη δημοσιότητα διάφορα βίντεο και φωτογραφίες όπου η Φρόσω έδειχνε τη λατρεία της στον καλλιτέχνη, αλλά ποτέ όλες αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν με ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Το youweekly.gr έχει κάνει αναλυτικό ρεπορτάζ για το ποια ήταν ακριβώς η σχέση της Φρόσως Κυριάκου και του Παντελή Παντελίδη, προσπαθώντας να διερευνήσει τους λόγους που η οικογένεια Παντελίδη έτρεφε όχι και τόσο καλά αισθήματα για την Φρόσω Κυριάκου. Η οικογένεια Παντελίδη από την αρχή του δυστυχήματος υποστήριζε δύο πράγματα:

1. Ότι η Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του τζιπ Mercedes εκείνο το μοιραίο πρωινό.

2. Ότι η Φρόσω Κυριάκου, έλεγε η οικογένεια Παντελίδη, ήταν το άτομο εκείνο που επηρέαζε τον Παντελή και θα μπορούσε εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου να αποτρέψει το θλιβερό δυστύχημα πιέζοντάς τον να μην μπει τόσο πιωμένος και σε τέτοια κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το YouWeekly.gr η Φρόσω Κυριάκου έχει αλλάξει σελίδα 100%. Στο ντοκουμέντο το φωτογραφικό που σας παραθέτουμε θα δείτε τη νεαρή κοπέλα με το νέο σύντροφό της στην ταβέρνα Μυρτιά της Νέας Σμύρνης με μεγάλη παρέα, καθώς και με έναν άνθρωπο που στεκόταν δίπλα της και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός μαζί της, όπως μας μετέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος του youweekly.gr .

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες η Φρόσω Κυριάκου ήταν χεράκι –χεράκι με τον παίκτη του μπάσκετ ο οποίος παίζει στην Α2 κατηγορία. Ο αυτόπτης μάρτυρας δημοσιογράφος είπε ότι οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλο και αντάλλασσαν φιλιά και αγκαλιές.

Στη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει βάλει το χέρι του στην πλάτη της Φρόσως Κυριάκου και παρακολουθεί την κουβέντα της παρέας.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Φρόσως Κυριάκου:

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου για το τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.