Καιρός Πάσχα 2016: Σούβλισμα με… μαγιό, πού θα φτάσει τους 36 βαθμούς

Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα;

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός όσο οδεύουμε προς το Πάσχα, παρά το γεγονός ότι η Μεγάλη Εβδομάδα άρχισε με πτώση της θερμοκρασίας, αέρα και συννεφιά.

Έτσι, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται βελτίωση του καιρού με πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, που σε ορισμένες περιοχές θα αγγίξουν τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων μόνο στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια, βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στα πελάγη 6 και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα. Στα βόρεια αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο φτάνοντας έως και 28 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια της χώρας και την Κρήτη, το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 30 βαθμούς, ενώ δεν αποκλείεται στην νοτιοανατολική Κρήτη κατά τόπους να φτάσει τους 36 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, ενώ ευνοείται η μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης.

Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.