Καιρός Πάσχα 2016: Επιδείνωση, βροχές, καταιγίδες. Τι καιρό θα κάνει τελικά

Πώς θα είναι ο καιρός τελικά το Πάσχα 2016;

Αλλάζει ο καιρός για το Πάσχα 2016.

Συγκεκριμένα ο καιρός για το Πάσχα 2016:

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Μεγάλη Τετάρτη, οπότε και θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει λίγο και υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες μπόρες στα βουνά της βόρειας χώρας. Οι νοτιάδες που θα πνέουν θα μεταφέρουν αφρικανική σκόνη και ζέστη.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Μεγάλη Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια.

Την Μεγάλη Παρασκευή στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές-τις «κλασσικές» βροχές της Μεγάλης Παρασκευής-, αλλά σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει το βράδυ με βελτιωμένο καιρό. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι καλός ο καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις, ενώ θα συνεχιστούν και οι νοτιάδες.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, οι νοτιάδες θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.

Τα πρώτα στοιχεία για τις καιρικές συνθήκες για την Κυριακή του Πάσχα 2016, δεν δείχνουν σημαντική μεταβολή του καιρού, μόνο που αναμένονται μπόρες από το μεσημέρι και μετά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Διαβάστε με τι καιρό θα γίνει το σούβλισμα το Πάσχα 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.