Ποιος γνωστός υπουργός έκαψε τα μαλλιά της Λιάνη: Πώς αντέδρασε ο Αντρέας

Ποιος γνωστός υπουργός έκαψε τα μαλλιά της Λιάνη;

Τα παραλειπόμενα από την Ανάσταση πολιτικών είναι πολλά, διαχρονικά και σπαρταριστά. Ενα άγνωστο στους πολλούς περιστατικό, συνέβη πριν από είκοσι περίπου χρόνια.

Ηταν Ανάσταση του 1994 και ο τότε Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, ήδη ταλαιπωρημένος από την υγεία του, αποφάσισε με την σύζυγό του Δήμητρα Λιάνη να κάνουν ανάσταση στην ίδια εκκλησία που είχαν παντρευτεί: Την Παναγία την Ελευθερώτρια στην Πολιτεία.

Μόλις ο ιερέας έψαλε το «Χριστός Ανέστη εκ νεκρών» ο Ανδρέας Παπανδρέου αντάλλαξε το φιλί της αγάπης με την πρώτη κυρία της χώρας. Δίπλα έστεκε ο βραχύσωμος Κώστας Γείτονας, τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης. Αρχικά ασπάστηκε τον Πρωθυπουργό και αμέσως στράφηκε στην Δήμητρα Λιάνη.

Από λάθος υπολογισμό ωστόσο, η λαμπάδα του άγγιξε τα μαλλιά της που πήραν αμέσως φωτιά! Επικράτησε φυσικά πανικός και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Α. Παπανδρέου ανέλαβαν να σβήσουν τη φλόγα. Ο Κ. Γείτονας έγινε κάτωχρος, καθώς φοβήθηκε τα χειρότερα, η Δήμητρα Λιάνη πάνιασε από τον φόβο της, όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου χαμογέλασε και δεν έδωσε συνέχεια στο περιστατικό.

Διαβάστε τι έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τον Γιώργο και ποια τα αποκαλυπτικά στοιχεία από τη ζωή της Μαργαρίτας και Ανδρέα Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.