Μαρία Καλογέρη: Ποια η υποψήφια βουλευτής που κατηγορείται για παρενόχληση

Ποια είναι η υποψήφια βουλευτής, Μαρία Καλογέρη, που κατηγορείται για παρενόχληση ζεύγους;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, διάταγμα περιοριστικών μέτρων κατά της Μαρίας Καλογέρη εξέδωσε με ενδιάμεση απόφαση του το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Πρόκειται για την υποψήφια βουλευτή του ΕΛΑΜ Μαρίας Καλογέρη και το δικαστήριο έφτασε σε αυτή την απόφαση μετά από καταγγελίες ζεύγους για παρενόχληση τους.

Σύμφωνα με τα όσα ελέχθησαν στο δικαστήριο, η παρενόχληση από την υποψήφια βουλευτή του ΕΛΑΜ , Μαρία Καλογέρη άρχισε μετά την διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με τον καταγγέλλοντα.

Ο καταγγέλλων κατέθεσε στην αστυνομία ότι μετά την διακοπή της σχέση του με την Μαρία Καλογέρη, εκείνη αντέδρασε απειλώντας τον ίδιο και την οικογένεια του.

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν ως τεκμήρια, μηνύματα, τα οποία σύμφωνα με τα όσα κατάθεσαν στο δικαστήριο οι καταγγέλλοντες, έστειλε η Μαρία Καλογέρη στην σύζυγο του ενάγοντα και τα οποία το δικαστήριο θεώρησε απειλητικά και υβριστικά.

Ενώπιον δικαστηρίου κατατέθηκαν και απειλητικά μηνύματα τα οποία έλαβε η σύζυγος του ενάγοντα και εστάλησαν από άγνωστο αριθμό με τον οποίο η υποψήφια βουλευτής του ΕΛΑΜ, Μαρία Καλογέρη αρνείται κάθε διασύνδεση.

Το δικαστήριο πάντως όπως προαναφέρθηκε εξέδωσε ενδιάμεση απόφαση με την οποία απαγορεύει στη Μαρία Καλογέρη να παρενοχλεί και να πλησιάζει τους ενάγοντες και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η υποψήφια Βουλευτής του ΕΛΑΜ επικοινώνησε με την εφημερίδα και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Το δημοσίευμα αυτό παρουσιάζει την μία πλευρά των γεγονότων. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι ενάγοντες ήδη διώκονται ποινικά για τα αδικήματα της συνωμοσίας και της ψευδορκίας.

Διαβάστε πώς η Μαρία Καλογέρη απειλούσε τη σύζυγο του εραστή της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.