Σάλος με φωτογραφική διάταξη για Περιστέρα: Άμα δεν παινέψει το σπίτι του ο Τσίπρας…

Ποια είναι η περιβόητη φωτογραφική διάταξη που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Περιστέρας;

Κακός χαμός έχει προκληθεί από το νομοσχέδιο που αφορά την Έρευνα με κατηγορίες ότι με αυτόν τον τρόπο “βολεύεται” η σύζυγος του Πρωθυπουργού Περιστέρα.

Το νομοσχέδιο για την Έρευνα εξακολουθεί να περιλαμβάνει φωτογραφική διάταξη για τη σύντροφο του Πρωθυπουργού» καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο άρθρο 33, κάνοντας λόγο «για φωτογραφική διάταξη για τη σύντροφο του πρωθυπουργού, που αφορά στη μετάταξη μόνιμων εκπαιδευτικών με διδακτορικό ως ΕΔΙΠ σε ΑΕΙ» αναφέρει σε σειρά αναρτήσεων του ο κ. Μαυρωτάς αναφερόμενος στην Περιστέρα Μπαζιάνα.

«Φαίνεται καλύφθηκαν τα κενά στα σχολεία» σημειώνει ειρωνικά ο βουλευτής του Ποταμιού.

Στιγμιότυπο οθόνης (33)

«Η διάταξη ρυθμίζει με πάγιο τρόπο, άρα, εξ ορισμού μη φωτογραφικό, θέματα μετάταξης μόνιμων εκπαιδευτικών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης σε ΑΕΙ» απαντά το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το σχόλιο του βουλευτή του Ποταμιού, «η διάταξη αφορά πολλούς εκπαιδευτικούς με αυξημένα ακαδημαϊκά προσόντα και η τυχόν μετάταξή τους στα ΑΕΙ, θα τίθεται στην αυστηρή και αντικειμενική κρίση των Ακαδημαϊκών Αρχών και των αρμόδιων υπηρεσιακών οργάνων ευρείας αντιπροσωπευτικής σύνθεσης».

Διαβάστε τι “σούρει” ο Πάγκαλος στην Περιστέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.