Έξαλλος ο Σπύρος Ρέβης: “Θα τους γονατίσω όσους…”

Τι απαντά έξαλλος ο Σπύρος Ρέβης;

Με δήλωσή του στο protothema.gr, ο Σπύρος Ρέβης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι εμπλέκεται στο κύκλωμα μαστροπείας και απειλεί με μηνύσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα γονατίσω στα δικαστήρια όλους όσους με διέσυραν!».

«Αυτή τη φορά δεν θα καθίσω με σταυρωμένα τα χέρια, απολαμβάνοντας μια ακόμα αρνητική διαφήμιση του ονόματός μου. Θα απαντήσω με μηνύσεις και αγωγές στα άκρως συκοφαντικά δημοσιεύματα και ειδήσεις που διασπάρθηκαν, δια μέσω του Τύπου, της τηλεόρασης και των social media, και με «σκιαγραφούν» ως τον εγκέφαλο μιας σπείρας με διακίνηση λευκής σαρκός και άλλες παράνομες δραστηριότητες» δηλώνει σε έξαλλη κατάσταση, αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένος, ο γνωστός μάνατζερ Σπύρος Ρέβης.

Μέσω του δικηγόρου του, Κωνσταντίνου Καρόγιαννη, καταθέτει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου εμπλεκόμενου στο διασυρμό του και προς κάθε υπεύθυνο για «την ηθική βλάβη και προσβολή του ονόματός του στην αγορά εργασίας», όπως ο ίδιος ο Σπύρος Ρέβης δηλώνει.

Έφτασε στο αστυνομικό τμήμα

Χθες, ο Σπύρος Ρέβης πήγε στο αστυνομικό τμήμα, έπειτα από δεκάδες τηλεφωνήματα που έλαβε από το φιλικό του περιβάλλον για δήθεν ύπαρξη διαδικασίας αναζήτησής του από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας τον καθησύχασε λέγοντας ότι δεν εκκρεμεί καμία αυτόφωρη ή άλλη διαδικασία εις βάρος του.

«Από την Τετάρτη έσπασε το τηλέφωνό μου, από κλήσεις φίλων, γνωστών, αλλά και δημοσιογράφων, με αδιάκοπες ερωτήσεις για το εάν εμπλέκομαι στην υπόθεση του ροζ σκανδάλου που δημοσίευσε γνωστή εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο. Αρχικά ξαφνιάστηκα, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Τα τηλεφωνήματα όμως συνεχίστηκαν πολλαπλάσια και οι δημοσιογράφοι επέμεναν να παραχωρήσω συνεντεύξεις με δηλώσεις διάψευσης! Πράγμα που αρνήθηκα, αφού πουθενά δεν αναφερόταν το όνομά μου» λέει ο Σπύρος Ρέβης.

Και συνεχίζει: «Κατά τη διάρκεια της ημέρας, με έκπληξή μου, ενημερώθηκα ότι στο δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, καθώς και σε sites του Διαδικτύου, σκιαγραφούσαν το πρόσωπό μου με πληροφορίες που δεν άφηναν σε κανέναν το περιθώριο να μην αντιληφθεί ότι ο τάχα-δήθεν «εγκέφαλος» της σπείρας, ήμουν εγώ. Γεγονός, το οποίο με γέμισε με οργή, θυμό και απόλυτο τρόμο, γιατί μέρες του Πάσχα εμπλεκόμουν -όντας αθώος- σε μια θύελλα σκανδάλου με κάκιστες επιπτώσεις στο πρόσωπό μου».

«Ιδίως αυτή την περίοδο» εξηγεί, «που ετοιμάζω μια κορυφαία εταιρεία luxurious services, η οποία απευθύνεται σε μεγιστάνες και δισεκατομμυριούχους και αφορά στην παροχή υπηρεσιών για μια πολυτελή και ονειρική διαμονή στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Θα εξασφαλίζουμε, δηλαδή, μέσω της μεγαλύτερης ιδρυθείσας εταιρείας στην Ελλάδα, διαμονή σε υπερπολυτελείς βίλες με συνθήκες Χόλιγουντ, θα παρέχουμε γιοτ και θαλαμηγούς με βασιλικές συνθήκες ταξιδιού -αφού οι υπηρεσίες μας θα απευθύνονται, ως επί τω πλείστον, σε εμίρηδες, βασιλιάδες, πρίγκιπες και μεγιστάνες- θα παρέχουμε υψηλή ασφάλεια από την πιο εκπαιδευμένη ομάδα αντρών και γυναικών, θα οργανώνουμε ονειρεμένα και μυθικά πάρτι και γενικότερα θα εξασφαλίζουμε διακοπές Μίδα!».

«Για όλη αυτή τη βλάβη που έχω υποστεί μέσω αυτού του ανυπόφορου σκανδάλου, θα διεκδικήσω -από τον καθέναν από όσους με διέσυραν- το ποσό του 1.000.000€, ως ελάχιστη αποζημίωση, πληρώνοντας ακόμα και το πανάκριβο παράβολο που απαιτείται για την αξίωση ενός τέτοιου ποσού, το οποίο όπως γνωρίζετε δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο! Θα το κάνω όμως γιατί πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη, στην αντικειμενικότητα και στη δίκαια δίκη. Καιρός είναι όλα αυτά τα «υποκείμενα» να μάθουν πως πρέπει να ομιλούν…».

Διαβάστε πώς συνελήφθη γνωστός μάνατζερ για μαστροπεία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.