Το κρυφό «φλερτ» Θεοδωράκη – Μητσοτάκη που έκανε έξαλλη τη Φώφη

Ποια η «κρυφή» συμφωνία Θεοδωράκη – Μητσοτάκη που έσπειρε τον πανικό στο ΠΑΣΟΚ;

Φόβοι κυριαρχούν σε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης τους… κοροϊδεύει.

Οι πρόσφατες πολύ καλές δηλώσεις του επικεφαλής του Ποταμιού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και τούμπαλιν, έβαλαν ψύλλους στα αυτιά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Προσφάτως έμαθαν δε πως ο κ. Θεοδωράκης πιθανώς να έχει συμφωνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα στελέχη του ΠΑΣΟΚ προτείνουν να σταματήσει ο διάλογος με το Ποτάμι και να προσκληθούν σε αυτό το διάλογο μόνο στελέχη του Ποταμιού που θα θελήσουν.

Υπάρχουν πληροφορίες πως ο κύριος Θεοδωράκης έχει ήδη συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είστε το Ποτάμι μπει στη Βουλή είτε όχι.

Σε περίπτωση που το Ποτάμι στις επόμενες εκλογές μπει στη Βουλή τότε ο Θεοδωράκης θα εμφανιστεί ως το συμπλήρωμα της ΝΔ για να υπάρξει κυβέρνηση «ο Σταύρος θα γίνει ο Καμμένος του Μητσοτάκη» είπε άνθρωπος της Χαριλάου Τρικούπη.

Αν τώρα προεκλογικά φανεί πως το Ποτάμι δεν μπαίνει στη Βουλή τότε «ο Μητσοτάκης έχει τη δυνατότητα να δώσει στον Σταύρο 10 θέσεις στα ψηφοδέλτια, εμείς δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα και ο Σταύρος το ξέρει αυτό και το μετράει» έλεγε το ίδιο στέλεχος και συνέχισε «την ίδια ώρα εμείς θα εμφανιζόμαστε να συνομιλούμε με τον βασικό υποψήφιο του Μητσοτάκη για συνεργασία, δηλαδή ταυτόχρονα θα καταστήσουμε τον Μητσοτάκη προοδευτικό και τον Σταύρο ιδανικό συμπλήρωμα του».

Ο προβληματισμός είναι υπαρκτός ειδικά από την στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν φαίνεται να αγκαλιάζει με θέρμη το εγχείρημα.

Διαβάστε πότε αναμένεται ο πολιτικός «γάμος» Θεοδωράκη-Γεννηματά και πώς θα λέγεται το νέο κόμμα του Χάρη Θεοχάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.