Σάρωσε το X-Factor: Ποιοι έκλεψαν την παράσταση, τι τηλεθέαση έκανε [video]

Πώς τα πήγε το XFactor σε τηλεθέαση στη δεύτερη audition; Ποιοι ξεσήκωσαν κριτές-κοινό;

Αρκετά καλά τα πήγε το X-Factor στη δεύτερη audtion του.

Σε γενικά καλά επίπεδα κυμάνθηκαν χθες τα νούμερα τηλεθέασης του X Factor στη δεύτερη μετάδοσή του από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο γενικό σύνολο, το αγαπημένο τάλεντ σόου που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη φάση των οντισιόν, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 18%, ενώ έφτασε σε τέταρτο μέχρι και 20,9%. Καλύτερα ήταν τα νούμερα για το δυναμικό κοινό αφού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του 20,5% των τηλεθεατών ηλικίας 15-44, φτάνοντας ακόμα και το 23,8%.

Ξεσήκωσε το συγκρότημα των τσιγγάνων

Το κέφι άναψε κόκκινο στην σκηνή του XFactor όταν εμφανίστηκε ένα τσιγγάνικο συγκρότημα αποτελούμενο από έναν πατέρα με τους δύο γιους του. Με το όνομα «Τ’αγόρια», οι τσιγγάνοι έκλεψαν την παράσταση, ξεσήκωσαν κοινό και κριτές και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η αρχική έκπληξη των κριτών άφησε τη θέση της στον ενθουσιασμό και στα χαμόγελα. Ο Γιώργος Θεοφάνους που έδειξε πιο… αναστατωμένος από τους υπόλοιπους κριτές, πέταξε μάλιστα και τα χαρτιά του στον αέρα.

Το συγκρότημα των τσιγγάνων επέλεξε αρχικά το παραδοσιακό τραγούδι «Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά», συνέχισε με το «Μάδαγες τις Μαργαρίτες» ενώ όταν ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Θοδωρή Μαραντίνη αναρωτήθηκαν αν θα υπάρξει και ξένο τραγούδι στο ρεπερτόριό τους, τότε εκείνοι είχαν έτοιμη την απάντηση, σκορπώντας άφθονο γέλιο.

Δείτε το το συγκρότημα που έφτιαξαν οι τσιγγάνοι που έκανε πανικό στο X-Factor και τις αντιδράσεις κριτών-κοινού:

Διαβάστε ποιος τραγουδιστής του X -Factor στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.