Δολοφονία Αγραφιώτου: Εξελίξεις, ο Δράκος του Αμαρουσίου ανατρέπει τα δεδομένα

Πώς ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση Αγραφιώτου ο Δράκος του Αμαρουσίου;

Νέα στοιχεία σχετικά με τη στυγερή δολοφονία της Αγραφιώτου που σόκαρε το πανελλήνιο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άτυχη 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να σωθεί καθώς αποτύπωμα της βρέθηκε και σε άλλα σημεία του υπογείου όπου και εντοπίσθηκε το άψυχο κορμί της.

Παράλληλα, ο δράκος του Αμαρουσίου δεν φαίνεται «καλά διαβασμένος» καθώς συνεχώς κατά την ανάκριση έπεφτε, όπως τονίζουν πηγές της αστυνομίας, σε αντιφάσεις.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες σημειώνουν πως αποτύπωμα της Αγραφιώτου βρέθηκε στην πόρτα του υπογείου δηλαδή στην στην έξοδο του κλιμακοστασίου προς το σουπερμάρκετ.

Σύμφωνα με την αστυνομία αυτό σημαίνει πως δεν έβαλε ο δολοφόνος την 69χρονη στο κλιμακοστάσιο αλλά αυτή προσπάθησε να διαφύγει και έτσι άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο χώρο.

Πιθανολογείται μάλιστα, η επίθεση κατά της γυναίκας να έχει γίνει στο υπόγειο parking αμέσως μετά από τη στιγμή που η Αγραφιώτου βγήκε από το αυτοκίνητο της.

Το σενάριο επίσης ο δράστης να έγδυσε και να ασέλγησε στη γυναίκα όσο αυτή ήταν ήδη νεκρή ή απλά αναίσθητη θεωρείται πολύ πιθανό.

Να θυμίσουμε, όμως, πως τα πρώτα ευρήματα των εξετάσεων DNA επισημαίνουν πως ο δράστης της δολοφονίας της 69χρονης και του «δράκου» του Αμαρουσίου δεν δείχνουν να ταυτίζονται.

Ο δράκος του Αμαρουσίου πέφτει σε αντιφάσεις

Ο 30χρονος δράκος του Αμαρουσίου, στην πολύωρη ανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες «άρχισε να δίνει στις Αρχές τις πρώτες ενδείξεις» όπως τόνισε αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ενώ δήλωσε πως μια φορά είχε επιτεθεί σε μία γυναίκα που βρίσκονταν σε σουπερμάρκετ στη συνέχεια το αρνήθηκε και είπε πως ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε τι αποκάλυψε το DNA της Αγραφιώτου για την δολοφονία της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.