Your Face: Σαρωτική νικήτρια, απίστευτη ομοιότητα και κοιλίτσα Καλομοίρας [video]

Δείτε ποια η νικήτρια του Your Face Sounds Familiar και ποια η απίστευτη μίμηση της Καλομοίρας.

Η Αποστολία Ζώη επιστράτευσε όλη της την τσαχπινιά για να μοιάσει όσο περισσότερο γινόταν στην Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό το 2008 με το τραγούδι «Secret Combination» και η Αποστολία Ζώη την έκανε ίδια. ΙΔΙΑ όμως.

Η Καλομοίρα είναι ένας ρόλος από μόνη της και δεν είναι εύκολο κάποιος να την μιμηθεί. Η Αποστολία Ζώη όμως κατάφερε να την μιμηθεί απίστευτα στο πέμπτο επεισόδιο του Your face sounds familiar 3 αφιερωμένο στην Eurovision.

«Κάθε Κυριακή νιώθω σαν να έχω πρεμιέρα. Αυτό που θα κάνω είναι πιο δύσκολο από τη προηγούμενη φορά καθώς έχει σηκώματα και αν δεν συντονιστούν οι χορευτές καλέστε το 166 να με μαζέψει», δήλωσε η Αποστολία Ζώη πριν βγει στη σκηνή.

Η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή και την περίμενε μια έκπληξη καθώς βγήκε η Καλομοίρα μέσω skype. Μάλιστα η Αποστολία Ζώη της αποκάλυψε ότι μέσα στο φόρεμα βρήκε το φυλαχτό που είχε τότε στην Eurovision.

Η Καλομοίρα δεν παρέλειψε μάλιστα να δείξει και την κοιλίτσα της, καθώς είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί:

Η Αποστολία Ζώη – Καλομοίρα κέρδισε επάξια το 12άρι τόσο από την επιτροπή όσο και από το κοινό και νίκησε εύκολα με 24 βαθμούς. Δεύτερη και τρίτη θέση για την Ελένη Καρακάση-Ελπίδα και τον Όθωνα Μεταξά-Johny Logan.

Δείτε πώς η Ζοζεφίν έγινε καρικατούρα της Παπαρίζου και έχασε τα λόγια και την αναπνοή της στο Your Face Sounds Familiar.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.