Αμφιβολίες για Μίνα Αρναούτη: Λέει όλη την αλήθεια; Πού “μπάζει” η κατάθεσή της [φωτο]

Πού “μπάζει” η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη για το μοιραίο πρωινό;

Υποψίες και αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητά της, γεννά η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη για το μοιραίο δυστύχημα, που προκάλεσε τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που πριν ακόμη η Μίνα Αρναούτη ξυπνήσει, ήταν βέβαιοι πως στην κατάθεσή της θα σπεύσει να υποστηρίξει τα λεγόμενα της Φρόσως Κυριάκου, καθώς οι δυο τους ήταν οι μόνες, που βγήκαν ζωντανές από το κατεστραμμένο τζιπ του Παντελίδη.

Η πολυαναμενόμενη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη έχει ήδη ξεκινήσει -με αργούς βέβαια ρυθμούς, λόγω της κατάστασής της- και μέχρι τώρα ισχυρισμοί της γεννούν πολλά ερωτηματικά.

Το σημείο στο οποίο στάθηκαν πολλοί ήταν ότι -σύμφωνα με την κατάθεσή της- τόσο η ίδια όσο και η Φρόσω Κυριάκου βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο της λέσχης, από όπου έφυγαν μαζί με τον Παντελίδη.

Έτσι, η Μίνα Αρναούτη δήλωσε πως “Δεν ήξερα ότι ο Παντελής είχε πιει”.

Τα ερωτηματικά λοιπόν, που δημιουργούνται είναι προφανώς τα εξής:

Κατά την αποχώρησή τους από τη λέσχη, δεν παρατήρησαν την κωματώδη κατάσταση του Παντελή Παντελίδη;

Και κυρίως, πώς βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο, τη στιγμή, που η ίδια η Μίνα Αρναούτη ανήρτησε -το πρωινό του δυστυχήματος- στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία, που προδίδει πως και η ίδια “τζόγαρε”;

Δείτε τη φωτογραφία, που είχε αναρτήσει η Μίνα Αρναούτη:

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα της κολλητής του Παντελίδη κατά της Μίνας Αρναούτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.