Διαζύγιο Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο: Γιατί χώρισαν, άνδρας το τρίτο πρόσωπο;

Ποια τα νέα στοιχεία για τα αίτια που οδήγησαν στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντόντα;

Την ώρα που ανησυχία προκαλεί η πρώτη εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση αδυνατισμένης μετά το διαζύγιο, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα αίτια του χωρισμού.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία είναι τα σενάρια που φαίνεται πως οδήγησαν το ζευγάρι Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο στο χωρισμό.

Η αδυναμία του Αλβάρο στο γυναικείο φύλλο και η πλούσια ζωή που ήθελε να κάνει φαίνεται να είναι ένας από αυτούς, σύμφωνα με το secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Η επιθυμία της Αθηνάς Ωνάση να αποκτήσει δικό της παιδί, αντίθετα με το σύζυγό της που έχει ήδη δύο, ο δεύτερος και ο τρίτος αναφέρεται σε τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα σε παιδικό φίλο της 31χρονης κληρονόμου, που μπήκε και πάλι στη ζωή της.

Για να διαλευκάνει το λόγο του διαζυγίου η εφημερίδα επικοινώνησε με τους Έλληνες κουμπάρους του ζευγαριού, Κώστα και Κατερίνα Κοτρωνάκη, με τους οποίους η Αθηνά διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις.

«Με την Αθηνά μιλάω, αλλά δεν θα σας πω εγώ για το διαζύγιό της. Αν θέλει, θα μιλήσει η ίδια. Αυτό είναι πολύ προσωπικό» δήλωσε η κ. Κοτρωνάκη, επιβεβαιώνοντας -ούτε λίγο, ούτε πολύ- την είδηση, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Διαβάστε τα 5 αίτια χωρισμού στο διαζύγιο Ωνάση-Ντόντα και ποια δήλωσε οτι με σκόπιμα μέσα κρατούν την Αθηνά Ωνάση μακριά από την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.