Διαζύγιο Αθηνάς Ωνάση: Νέος άντρας στη ζωή της, ράκος ο Αλβάρο

Ποιος ο νέος άντρας στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο;

Νέος άντρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Αθηνάς Ωνάση σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Πρόκειται για τον καλύτερο φίλο της ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και την στηρίζει σε αυτές τις δύσκολες ώρες μετά την απόφασή της να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Αλβάρο.

Η κουμπάρα της χρυσής κληρονόμου κ. Κοτρωνάκη μίλησε και αρκέστηκε να πει για τον χωρισμό του ζευγαριού: «Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι’ αυτό. Είναι δικό της θέμα».

Ο Αλβάρο είναι απαρηγόρητος μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά Ωνάση Roussel.

Και αυτό φαίνεται από τον αινιγματικό τρόπο που επιλέγει να εκφράζεται, λέγοντας ελάχιστα. Ή μήπως πάρα πολλά;

Πάντως, το νέο ποστ του στο instagram για εκείνους που ξέρουν όσα έχουν γίνει ανάμεσα στον ίδιο και την επί έντεκα χρόνια σύζυγό του Αθηνά Ωνάση, λέει πολλά.

Ο Αλβάρο λοιπόν το έριξε στη… θρησκεία. Χθες ανέβασε ένα απόσπασμα για τα θανάσιμα αμαρτήματα κάνοντας λόγο για… ψεύτρα γλώσσα αλλά και για καρδιά που επινοεί γρήγορα διεστραμμένες πράξεις.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε; Μήπως για την Αθηνά Ωνάση μετά την αποκάλυψη ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο και από την πλευρά της ή μήπως για τον ίδιο τον Αλβάρο σε μία ανάγκη του να απαλλαγεί από τις… τύψεις για τον χωρισμό του; Όπως και να έχει το ποστ του είναι άκρως αινιγματικό.

Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Τα επτά πράγματα που ο Θεός απεχθάνεται

Έξι πράγματα που μισεί ο Κύριος και το έβδομο που η ψυχή Του απεχθάνεται!

Μάτια ζωηρά, ψεύτρα γλώσσα, τα χέρια που χύνουν αθώο αίμα, καρδιά που επινοεί γρήγορα διεστραμμένες πράξεις, γρήγορα πόδια που θα τρέξουν στο κακό, ψευδής μαρτυρία, λέγοντας ψέματα, σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ των αδελφών».

Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.