Μπράβο Ρούλα: Ομελέτα με πρόβλημα υγείας Κορομηλά, Θεοφάνους, αυγά, Τζαμάλα [video]

Χαμηλής ποιότητας θέαμα παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά στο Μπράβο Ρούλα δίνοντας έμφαση στο πρόβλημα υγείας της και ρίχνοντας ωμά αυγά στο πρόσωπο της.

Τα πάντα στον βωμό της τηλεθέασης φαίνεται οτι αποφάσισε να θυσιάσει η Ρούλα Κορομηλά με καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους.

Κορυφαία στιγμή όταν ο Θεοφάνους, και καλά αυθόρμητα, άρχισε να αναφέρεται στην περίοδο που η Ρούλα Κορομηλά ήταν βαριά άρρωστη.

Η Ρούλα Κορομηλά ενθυμούμενη το πρόβλημα της υγείας της και φανερά συγκινημένη άρχισε να κλαίει και να τρέμει, ενώ το πρόσωπο της άρχισε να παραμορφώνεται με νευρικούς σπασμούς.

Λίγο αργότερα, ο Θεοφάνους προκάλεσε τη Ρούλα Κορομηλά να παίξουν ένα παιχνίδι με βραστά και ωμά αυγά. Το αποτέλεσμα ήταν η Ρούλα Κορομηλά να ρίξει ένα ωμό αυγό στο κούτελο της και να συνεχίζει να παρουσιάζει με λίγο… κρόκο στο μέτωπο. Μοναδικό θέαμα.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε «λιγίσει» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Bravo Ρούλα» όταν άκουσε την πρώτη του ηχογράφηση που είχε κάνει για τον πατέρα του. Εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Σε μια βαθύβρεχτη εξομολόγηση, είπε οτι η μητέρα του τον στήριζε αλλά όταν εκείνος ήταν 15 πέθανε αφήνοντάς τον με τον πατέρα του. Έζησε δύσκολες στιγμές αφού έφυγε για το εξωτερικό για να σπουδάσει μουσική χωρίς τη βοήθεια του πατέρα του. Σήμερα ο μπαμπάς του είναι 80 και κάτι και βρίσκεται σε γηροκομείο της Κύπρου και κάποιες φορές δεν τον θυμάται ούτε τον γιο του και μερικά χρόνια πριν αποδέχτηκε τις επιλογές του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε επίσης ποιο κομμάτι έγραψε μόλις χώρισε από την Ευρυδίκη. Ο μουσικοσυνθέτης εξομολογήθηκε ότι εκείνη την περίοδο περνούσε δύσκολα και έγραφε ένα κομμάτι που ήθελε να το πει ο Αντώνης Ρέμος αν και μέχρι τότε δεν είχαν συνεργαστεί ξανά. Το κομμάτι είναι το «Έλα να με τελειώσεις».

Στα παρελειπόμενα του Μπράβο Ρούλα η έναρξη του σόου, όπου ενώ οι τηλεθεατές και φίλοι του “Brovο Ρούλα” περίμεναν να δουν την αγαπημένη τους παρουσιάστρια να λέει «καλησπέρα» αν’ αυτής είδαν… άλλη παρουσιάστρια!

Από μακριά μάλιστα, κάποιος μπορεί και να πίστευε ότι είναι η Ρούλα Κορομηλά! Από πολύ μακριά και με αρκετή μυωπία! Όσο όμως η κάμερα πλησίαζε η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Η … ξανθιά «κυρία» με το μαύρο φόρεμα, δεν ήταν άλλος από τον Σωτήρη Καλυβάτση που μεταμφιεσμένος σε Ρούλα Κορομηλά – όχι και πολύ πειστικά- υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό! Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Εν τω μεταξύ, μία μεγάλη έκπληξη στου λάτρεις της Eurovision επιφύλαξε η Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή Bravo.

Μία εβδομάδα ακριβώς, μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision, στον οποίο μεγάλη νικήτρια ήταν η Ουκρανία με τη Jamala και το αμφιλεγόμενο τραγούδι της, η τραγουδίστρια βρήκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή τοτ Έψιλον. Δείτε το απόσπασμα από την εμφάνιση της Jamala στο Bravo Ρούλα.

Διαβάστε αναλυτικά ποιο το σπάνιο αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.