Τηλεθέαση: Πώς τα πήγαν Κορομηλά-Bravo Ρούλα απέναντι στον τελικό Champions League

Πώς πήγε το Bravo Ρούλα απέναντι στον τελικό του Champions League; Τι τηλεθέαση έκαναν;

Σάββατο χθες και το «Bravo Ρούλα» βγήκε γι’ άλλη μια βραδιά on air με την Ρούλα Κορομηλά να υπόσχεται ώρες ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς στους τηλεθεατές. Οι καλεσμένοι πολλοί, ανάμεσα τους, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ρούλα Κορομηλά είχε απέναντι έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το «Champions League» και συγκεκριμένα τον τελικό. Αν και ο αγώνας μεταδόθηκε από τον ΟΤΕ TV, προβλήθηκε και από την ΕΡΤ, στην οποία έφερε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Οι ποδοσφαιρόφιλοι κράτησαν το κρατικό κανάλι στην κορυφή, αφήνοντας πίσω το Bravo Ρούλα με πάνω από 20 μονάδες.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσαν μια μοναδική παράσταση στο Σαν Σίρο, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να παίρνει το τρόπαιο στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Η ΕΡΤ σημείωσε στο γενικό σύνολο 33,4%, ενώ έφτασε μέχρι και το 42,6% στο τέταρτο 00:15-00:30. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο τελικός σημείωσε 34,5%, με την τηλεθέαση να κορυφώνεται στο ίδιο τέταρτο και να φτάνει στο 42,9%.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα υπόλοιπα κανάλια κυμάνθηκαν σε πολύ χαμηλά νούμερα την ώρα που γινόταν ο τελικός Champions League. Το μόνο ζωντανό πρόγραμμα που βρισκόταν απέναντι εκείνη την ώρα ήταν το “Μπράβο Ρούλα”, το οποίο φυσιολογικά είχε πτώση στην τηλεθέαση. Στο γενικό σύνολο, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε 11,1% και 9,3% στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ως εξής:

«Bravo Ρούλα»

Δυναμικό κοινό: 9,3%

Γενικό σύνολο: 11,1%

Τελικός Champions League

Δυναμικό κοινό: 34,5%

Γενικό σύνολο: 33,4%

Διαβάστε γιατί σφάχτηκαν Κορομηλά-Περρής και πώς κέρδισε τις εντυπώσεις η Miss Βέλγιο στον τελικό του Champions League.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.