Champions League: Η Ρεάλ κέρδισε το κύπελο, η Miss Βέλγιο τις εντυπώσεις [φωτο, video]

Πώς κέρδισε τις εντυπώσεις η Miss Βέλγιο στον τελικό του Champions League;

Ο ποδοσφαιριστής Γιανίκ Καράσκο ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παίκτες του χθεσινού τελικού του Champions League.

Ωστόσο, ο λόγος, δεν είναι το γκολ που πέτυχε στο 79ο λεπτό του αγώνα Ρεάλ-Αθλέτικο, όταν και ισοφάρισε τον αγώνα για την ομάδα του αλλά για όσα έκανε μετά.

Αφού, λοιπόν, σκόραρε και έδωσε ελπίδες στην Αθλέτικο -που τελικά αποδείχθηκαν φρούδες- ο νεαρός Βέλγος μέσος έτρεξε πίσω από τον πάγκο της ομάδας του για να δώσει ένα «σβουριχτό» φιλί στην αγαπημένου του Νέμι Χάπαρτ.

Η 22χρονη Χάπαρτ από τη Λιέγη είχε εκλεγεί Miss Βέλγιο το 2013 και στη συνέχεια είχε συμμετάσχει στους διαγωνισμούς για την ανάδειξη της Miss Universe και της Miss World.

Η όμορφη Νέμι είναι ζευγάρι με τον Καράσκο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Όπως έχει δηλώσει στην αρχή δεν γνώριζε ότι ο συντροφός της είναι ποδοσφαιριστής.

Λόγω της απόστασης που τους χωρίζει καθώς η Νέμι δεν έχει φύγει από το Βέλγιο βλέπονται σπάνια και χρησιμοποιούν Skype ή Facetime για να «συναντώνται».

Η ίδια πάντως δεν δείχνει να δέχεται τον ρόλο «της κυρίας του κυρίου» αφού έχει δηλώσει ότι «τον στηρίζω πλήρως αλλά θέλω επίσης να εκπληρώσω τα όνειρά μου, να πηγαίνω για ψώνια και σε σπα ομορφιάς».


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.