Τέλος στα σενάρια για Egyptair: Ποιος έριξε το αεροπλάνο. Ανατροπή

Πώς κατέπεσε τελικά το αεροπλάνο της Egyptair;

Οι αιγυπτιακές αρχές ειναι μέρα με τη μέρα ακόμη πιο επιφυλακτικές όσον αφορά στις πληροφορίες για την εξαφάνιση και την συντριβή του αεροπλάνου της EgyptAir.

Η αλήθεια ειναι οτι οι θεωρίες συνομωσίας γύρω απο το συμβάν με το αεροπλάνο της Egyptair ειναι πολλές. Οι θεωρίες για τρομοκρατική ενέργεια, έκρηξη βόμβας και καταστροφική αποσυμπίεση, έκαναν από την αρχή την εμφάνισή τους, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ανάλογο.

Ωστόσο, μια νέα ενδιαφέρουσα θεωρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.

EgyptAir Flight 804 ‘could have been brought down by meteor’ in shock new theory https://t.co/JpxMpYuLsF pic.twitter.com/m4YPkBTw15

— Daily Mirror (@DailyMirror) 24 Μαΐου 2016

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η πτήση της EgyptAir έπεσε απο μετεωρίτη.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ένας τεράστιος μετεωρίτης, που ζύγιζε περίπου 10.000 τόνους, πέρασε την ατμόσφαιρα της Γης και έπεσε με ταχύτητα 67.000 χιλιομέτρων / ώρα.Γεγονος που έλαβε χώρα την ίδια μέρα στην άλλη άκρη της γής, και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα τα κομμάτια απο τον μετεωρίτη σκόρπισαν σε όλο τον πλανήτη, π.χ στην Αργεντινή, στη Γροιλανδία,στην Αυστραλία και στη Μέση Ανατολή, καταλήγοντας οτι ένα απο τα πολλά κομμάτια πολύ πιθανό να χτύπησε το αεροσκάφος.

Άλλες πηγές που αναφέρονται στην ύπαρξη μετεωρίτη υποστηρίζουν ότι αυτή τη “φλεγόμενη μπάλα” είδε πιθανά και ο ψαράς στην περιοχή της Καρπάθου που είχε αναφέρει από την πρώτη ημέρα ότι είδε φλεγόμενο αντικείμενο στον ουρανό.

Διαβάστε πώς συνδέεται το αεροπορικό δυστύχημα της Egyptair με της Malaysian.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.