Εκλογικός συναγερμός στη Συγγρού – Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Πώς προετοιμάζονται στη Νέα Δημοκρατία για τις επικείμενες εκλογές, τι οποίες θεωρούν πιο πιθανές από ποτέ;

Εν μέσω σοφδρών αντιδράσεων για τα νέα μέτρα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία προετοιμάζεται για τις εκλογές τον Ιούνιο 2016, τις οποίες θεωρεί πολύ πιθανές.

Με αποφασιστικότητα κινούνται στη Νέα Δημοκρατία προετοιμάζοντας το κόμμα για όλα τα πιθανά σενάρια ακόμα και για αυτό για εκλογές τον Ιούνιο.

Στη Συγγρού πληθαίνουν οι φωνές που λένε ότι ο Τσίπρας δεν θα τα καταφέρει και η χώρα θα οδηγηθεί μοιραία σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και εκλογές.

Γι’ αυτό ο Κωστής Χατζηδάκης έχει επιταχύνει τις διαδικασίες για να είναι σύντομα έτοιμο το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δρομολογήσει τη συγκρότηση ανανεωμένων ψηφοδελτίων. Προς αυτή την κατεύθυνση άμεσα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αξιολόγησης για πολλά πρόσωπα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα λαμβάνει προσωπικά τις αξιολογήσεις και πολλές φορές θα ζητά τη γνώμη τοπικών παραγόντων για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Στόχος του προέδρου της ΝΔ είναι το κόμμα να ανανεωθεί με φρέσκα πρόσωπα χωρίς να αποκλείει από τα ψηφοδέλτια ορισμένους έμπειρους πολιτικούς.

Διαβάστε τι ισχύει για τις εκλογές 12 ή 19 Ιουνίου και ποια τα μαύρα μαντάτα για χρεοκοπία της Ελλάδας που τελειώνει τον Ιούνιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.