Eλευθερία Αγραφιώτου: Γιατί ο δράκος είναι ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία. Στοιχεία

Γιατί ο δράκος του Αμαρουσίου είναι ο πλέον ύποπτος για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου;

Γιατί ο 30χρονος επίδοξος «δράκος» του Αμαρουσίου είναι ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτη; Ποιά είναι τα στοιχεία που έχουν στρέψει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο εμπλοκής του;

Οι αξιωματικοί αναμένουν σήμερα τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων μετά την εξερεύνηση του τόπου της δολοφονίας της 69χρονη

1ο: Στις τρεις από τις έξι σεξουαλικές επιθέσεις που καταγγέλθηκαν, ο 30χρονος, επιτέθηκε από πίσω, πέταξε στο έδαφος τα θύματά του, και επιχείρησε να τους βγάλει το παντελόνι. Παρόμοια αλλά πιο βίαιη πτώση είχε η 69χρονη γυναίκα. Ο δολοφόνος της την πέταξε κάτω στις σκάλες και συνέχισε να το κάνει για δύο ορόφους του υπόγειου γκαράζ. Ο δράστης στη συνέχεια της έβγαλε παντελόνι και εσώρουχο προβαίνοντας όπως όλα δείχνουν στην σεξουαλική της κακοποίηση.

2ο: Η πρώτη σεξουαλική επίθεση του δράστη καταγράφεται το πρωί της 19ης Απριλίου, δύο μέρες πριν την εξαφάνιση της Ελευθερίας Αγραφιώτη.

3ο: Η περιοχή που βρέθηκε νεκρή βρίσκεται στην ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου».

4ο: Σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις του, οι γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τσάντες με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα τα οποία ο δράστης δεν αφαίρεσε. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της 69χρονης, δίπλα στο πτώμα της οποίας βρέθηκε η τσάντα της με χρήματα, κινητό, στοιχεία ταυτότητας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Ο 30χρονος Εμ. Κ. όλη τη χθεσινή μέρα ανακρινόταν σταδιακά από τους αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την δολοφονία της 69χρονης γυναίκας.

Όπως και μετά την σύλληψή του για τις σεξουαλικές επιθέσεις ήταν αρνητικός. Κάποιες φορές μιλούσε ακατάπαυτα, φλυαρώντας για άσχετα πράγματα και άλλες βυθιζόταν στη σιωπή του. Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την σοβαρή υπόθεση αναμένουν σήμερα τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων μετά την εξερεύνηση του τόπου της δολοφονίας της 69χρονης, ο οποίος είχε πλήθος στοιχείων, καθώς δεν υπήρχε συχνή πρόσβαση σε αυτόν. Σε προτεραιότητα είναι η σύγκριση αυτών των γενετικών αποτυπωμάτων με τα αντίστοιχα του 30χρονου «δράκου» του Αμαρουσίου.

Σε αντίστοιχη εξερεύνηση προβαίνει και ο ιατροδικατής Γιώργος Ντιλέρνια, επιχειρώντας να αντλήσει στοιχεία από τη σορό της άτυχης γυναίκας. Μεγαλύτερος θα είναι ο προβληματισμός των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην περίπτωση που δεν ταυτοποιηθεί στον χώρο του εγκλήματος η παρουσία του 30χρονου, καθώς δεν θα μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ενός δεύτερου και πιο αδίστακτου «δράκου».

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει αίτημα στον Εισαγγελέα προκειμένου να εκδώσει διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών του 30χρονου «δράκου» του Αμαρουσίου, ευελπιστώντας σε νέες καταγγελίες γυναικών που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του και κυρίως για την αναζήτηση αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι να τον είχαν δει στο σούπερ μάρκετ και το γκαράζ που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Δείτε τις εικόνες-σοκ από το υπογείο όπου δολοφονήθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.