Ελευθερία Αγραφιώτου – Νέα δεδομένα: “Από το οικογενειακό περιβάλλον ο δολοφόνος” [video]

Ποιες οι εξελίξεις για τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου;

Μαρτυρία που συγκλονίζει για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση…

«Γνώρισα την κυρία Ελευθερία Αγραφιώτου στο νοσοκομείο πριν μια πενταετία που είχα τον πατέρα μου άρρωστο και εκείνη είχε τη μητέρα της. Η τελευταία επικοινωνία με την κυρία Αγραφιώτου ήταν 14 Απριλίου και είχαμε συνεννοηθεί να βγούμε για καφέ. Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο από το χωριό και δεν το σήκωνε το τηλέφωνο κανένας στο σπίτι, ούτε το κινητό τηλέφωνο σήκωνε”.

“Εντάξει δεν έδωσα σημασία. Βλέπω από την τηλεόραση ότι είχε εξαφανιστεί, αλλά δεν υπολόγιζα ότι θα έφτανε σε αυτό το τραγικό τέλος» διηγείται φίλη της Ελευθερίας Αγραφιώτου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Θεωρεί ότι πίσω από το έγκλημα βρίσκεται άτομο του περιβάλλοντος της:

«Είναι σίγουρα μέσα από το περιβάλλον της. Είναι σίγουρα 100% (…) Έβαλε τα άτομα αυτή για να τη βγάλουν από τη μέση και για αυτό δεν πάρθηκε ούτε το κινητό της, ούτε τα λεφτά από την τσάντα της για να μην δώσουν στοιχεία ότι ήταν κλοπή. Σίγουρα ήταν κάποιος που γνώριζε. Την πίεζαν να δώσει τα χρήματα. Της έλεγα «μην λες ότι πούλησες το σπίτι σου, έχεις κάποια χρήματα, μη τα λες οπουδήποτε γιατί όλος ο κόσμος δεν είναι ίδιος. Την συμβούλευα παρόλο που είμαι πολύ πιο μικρή στην ηλικία. Είχε δώσει αρκετά χρήματα, άνω των 10.000 ευρώ, που την πίεζε. Το πρόβλημα της ήταν το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν 5 χρόνια πριν όταν τη γνώρισα. Ψάχνουμε τον «δράκο», δεν είναι το παλικάρι, είναι μέσα από το σπίτι».

Δείτε το βίντεο με τις εξελίξεις για τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτου:

Διαβάστε ποιες οι σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.