Ελευθερία Αγραφιώτου: Βρέθηκε χωρίς παντελόνι, πώς εμπλέκεται ο δράκος του Αμαρουσίου

Πώς φέρεται να εμπλέκεται ο δράκος του Αμαρουσίου στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου;

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο χώρο όπου η εκπομπή “φως στο Τούνελ” της Αγγγελικής Νικολούλη, βρήκε το αυτοκίνητο της, σε υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ.

Οι υπάλληλοι του σουπερ μάρκετ αντιλήφθηκαν μία πολύ έντονη δυσοσμία και εξαιτίας αυτής άρχισαν να ψάχνουν στα δύο υπόγεια που χρησιμοποιούν, καθώς το τρίτο δεν χρησιμοποιείται και ήταν παλιό δημοτικό γκαράζ.

Καθώς δεν έβρισκαν τίποτα, τότε αναγκάστηκαν να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο, όπου η μόνη πρόσβαση είναι μέσω του κλιμακοστασίου και ήρθαν αντιμέτωποι με την φρικτή εικόνα της νεκρής γυναίκας.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε μία λίμνη αίματος, με πολλά χτυπήματα και σχεδόν ημίγυμνη αφού τα ρούχα της και τα εσώρουχά της ήταν τραβηγμένα!

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο φοβούνται σε πρώτη φάση πως βρίσκονται μπροστά σε ένα ειδεχθές έγκλημα με τον δράστη πολύ πιθανόν να επιχείρησε να την βιάσει.

Δίπλα της βρέθηκε η τσάντα της, μέσα στην οποία υπήρχε η ταυτότητά της με την οποία και ταυτοποιήθηκε πως είναι εκείνη, το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή θα είναι εκείνο που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Λίγες μέρες πριν, στις 21 Μαΐου, η αγαπημένη της μητέρα πέθανε χωρίς να δει την μονάκριβη κόρη που ζητούσε.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου 69 χρόνων, είχε χαθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου με το αυτοκίνητο της ένα λευκό Opel Corsa.

Είκοσι δύο μέρες μετά, υπάλληλος γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε.

Θύμα του “Δράκου” του Αμαρουσίου;

Ερευνάται αν το συγκεκριμένο περιστατικό, συνδέεται με τις επιθέσεις του «Δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη. Ο 30χρονος έχει μέχρι στιγμής ομολογήσει πέντε επιθέσεις, ενώ υπάρχει και άλλη μία καταγγελία για την οποία δεν έχει μιλήσει. Συνήθιζε να επιτίθεται στα θύματα του σε υπόγειους χώρους και διαβάσεις.

Διαβάστε ποιες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.