Εξελίξεις στην υπόθεση Αγραφιώτου: Τι βρέθηκε στο αμάξι μετά την εξαφάνιση

Τι βρέθηκε στο αμάξι της Ελευθερίας Αγραφιώτου μετά την εξαφάνισή της;

Σε ένα «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της Ελευθερίας Αγραφιώτου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 21 Απριλίου.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε παρκαρισμένο και κλειδωμένο στο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του βρέθηκαν προσωπικά είδη της, γεγονός που μεγαλώνει το μυστήριο.

Ήδη, το όχημα ερευνάται από τη Σήμανση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο που έδειχνε ότι ο οδηγός βιαζόταν.

Στη θέση του συνοδηγού βρίσκονταν η ζακέτα της Ελευθερίας Αγραφιώτου, ένας φάκελος τραπέζης, γαλλικά περιοδικά και μια τσάντα καταστήματος καλλυντικών.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου αξιολογείται ως σημαντική εξέλιξη που δίνει νέα ώθηση στις έρευνες.

Πάντως οι συγγενείς της ζουν ώρες πολύ μεγάλης αγωνίας, αφού αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο είναι ότι το κινητό της απενεργοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας της εξαφάνισης, ενώ η 69χρονη δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να εξαφανιστεί από προσώπου γης με τη θέλησή της, χωρίς να επικοινωνήσει με κανέναν.

Δεν κρύβουν ότι φοβούνται πως η Ελευθερία Αγραφιώτου έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, αλλά περιμένουν τις έρευνες της αστυνομίας για τελικά συμπεράσματα.

Διαβάστε ποια η νέα διάσταση στην εξαφάνιση της μικρής Μαρίας Πρίντεζη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.