Ελευθερία Αγραφιώτου: Δείτε τις εικόνες φρίκης από τη δολοφονία

Δείτε τις εικόνες-σοκ από το σημείο, όπου βρέθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Η βιαιότητα με την οποία ο δολοφόνος χτύπησε και σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου καταγράφεται με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο στις παρακάτω φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, στον οποίο βρέθηκε την Πέμπτη το protothema.gr.

Οι εικόνες μαρτυρούν τις τελευταίες, βασανιστικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του δολοφόνου της η άτυχη συνταξιούχος, Ελευθερία Αγραφιώτου η οποία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντι Λέρνια, πέθανε από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη από τα χτυπήματα του δράστη, ενώ έφερε και κατάγματα στον θώρακα και την κλείδα.

Η σήμανση έκανε φύλλο και φτερό τους χώρους στο κλιμακοστάσιο και από τις παρακάτω σοκαριστικές εικόνες φαίνεται ότι ο δράστης έσερνε την Ελευθερία Αγραφιώτου από το δεύτερο στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το πτώμα της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε ημίγυμνο, μεταξύ του 2ου και του 3ου υπόγειου πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ, στην οδό Χατζηαντωνίου, στο Μαρούσι.

Από το κλιμακοστάσιο του δεύτερου υπογείου επιπέδου του πάρκινγκ μέχρι και το τρίτο επίπεδο, υπάρχου παντού κηλίδες αίματος, γεγονός που αποδεικνύει τον μανιασμένο τρόπο που χτυπούσε το θύμα του ο στυγερός δολοφόνος.

Από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 69χρονης, όμως, δεν περνούσαν οι υπάλληλοι ή τα στελέχη του σουπερμάρκετ, γι’ αυτό και το πτώμα της εντοπίστηκε αργά, όταν και ένα από τα διευθυντικά στελέχη του καταστήματος, διαπίστωσε μια δυσάρεστη οσμή και κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μετά από έρευνες που έκαναν εντόπισαν στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου ένα γυναικείο πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Αμέσως ο νους όλων στράφηκε στην εξαφάνιση της 69χρονης εύπορης Αθηναίας Ελευθερίας Αγραφιώτου, καθώς στις 13 Μαΐου στο υπόγειο πάρκινγκ του δευτέρου επιπέδου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της. Λίγη ώρα αργότερα οι υποψίες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώθηκαν. Το πτώμα ανήκε στη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου.

Δείτε τις εικόνες-σοκ από τον τόπο του εγκλήματος:


Διαβάστε πώς εμπλέκεται στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου ο δράκος του Αμαρουσίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.