Εξαφάνιση Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη: Νέα στοιχεία από τις έρευνες, τι φοβούνται οι γονείς

Ποιοι είναι οι φόβοι των γονιών της Ειρήνης Πρίντεζη για την εξαφάνιση της 3χρονης;

Κανένα νεότερο μέχρι στιγμής από τις έρευνες που διεξάγονται για την Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη, 3,5 ετών, που εξαφανίστηκε την ώρα που με την οικογένεια της διασκέδαζε την Κυριακή του Πάσχα στο Σκαραμαγκά.

Άνδρες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των ΕΚΑΜ, «οργώνουν» την περιοχή με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευμένων σκυλιών ενώ ήδη έχουν επεκτείνει τις έρευνες και στο Σχιστό, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το « Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέπεμψε Amber Alert, πρόκειται για την ΜαρίαΕιρήνη Πρίντεζη, η οποία χάθηκε σήμερα Κυριακή γύρω στις 14.40.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο CNN Greece οι γονείς της, η Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη, βρισκόταν με την οικογένεια της και φίλους σε μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού – Σκαραμαγκά για να περάσουν την Κυριακή του Πάσχα.

Επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο και για να την ευχαριστήσουν καθώς στη μάντρα υπάρχουν σκυλιά καθώς και ένα πόνι.

Λίγα όμως λεπτά αργότερα, γύρω στις 3 το μεσημέρι, τα ίχνη της Μαρίας χάθηκαν κι από τότε το Χαμόγελο του Παιδιού, αστυνομία και η ελληνική ομάδα διάσωσης έχουν περάσει από “κόσκινο” τον χώρο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδήγηση στη μικρή Μαρία.

Η ΜαρίαΕιρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια.

Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

“Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι πως φοράει κοντομάνικο, θα κρυώνει. Φοβάμαι πως αν την έχουν αρπάξει και της έχουν αλλάξει μαλλιά και ρούχα… Πως θα την βρούμε; Και αυτό που σκέφτομαι συνεχώς είναι πως τώρα θα κλαίει και θα με ζητάει.” ήταν τα τελευταία λόγια που είπε της μητέρας της μικρής Μαρίας πριν τρέξει πίσω από τους διασώστες για να δει μήπως βρήκαν κάποιο σημάδι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της

Διαβάστε πώς εξαφανίστηκε η 3χρονη Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.