Φρόσω Κυριάκου: Η άγνωστη σχέση με γνωστό τραγουδιστή πριν τον Παντελίδη

Ποια η άγνωστη σχέση της Φρόσως Κυριάκου με γνωστό τραγουδιστή;

Μετά το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου η ζωή της Φρόσως Κυριάκου μπήκε στο μικροσκόπιο, με τους πάντες να προσπαθούν να μάθουν τα πάντα γύρω από τη ζωή της.

Και μπορεί ακόμα να μην έχει διευκρινιστεί αν με τον αδικοχαμένο Παντελίδη υπήρξε ζευγάρι ή απλώς δυο στενοί φίλοι πριν τους χωρίσει ο θάνατος, ο Παντελής δεν ήταν ο μόνος τραγουδιστής που υπήρξε στη ζωή της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου είχε ένα φλερτ με γνωστό pop τραγουδιστή που έχει ιδιαίτερη απήχηση στη νεολαία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην καφετέρια όπου δούλευε εκείνη και δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνος πήγαινε εκεί ως θαμώνας για να την προσεγγίσει.

Ανάμεσά τους δεν άργησε να δημιουργηθεί δυνατή χημεία και τα πρώτα σκιρτήματα ήταν γεγονός. Σχεδόν καθημερινά μιλούσαν είτε στο τηλέφωνο είτε στα social media, με τη Φρόσω Κυριάκου να βρίσκεται στα περισσότερα live που πραγματοποιούσε. Οι φίλοι τους μάλιστα έκαναν λόγο για ένα δυνατό ειδύλλιο που ήταν στα σκαριά. Αν και οι δυο τους είχαν όλες τις προοπτικές να γίνουν ζευγάρι, το φλερτ τους γρήγορα ολοκληρώθηκε και αιτία ήταν οι αυξημένες υποχρεώσεις και των δυο και ιδιαιτέρως του τραγουδιστή που έφευγε συχνά για περιοδεία.

«Δεν είχαν τον χρόνο που χρειαζόταν για να ξεκινήσουν μια σχέση», αποκαλύπτει κοινός τους γνωστός. Αν και η σχέση τους δεν προχώρησε, ανάμεσά τους εξακολουθεί να υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός.

ΤοYouweekly.gr μίλησε με τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος μας εξέφρασε την επιθυμία να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του καθώς γνωρίζει πως το συγκεκριμένο θέμα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και δεν θέλει να προκαλέσει ζημιά στην καριέρα του.

Ωστόσο, δεν δίστασε να πει πως η Φρόσω Κυριάκου είναι από τα καλύτερα κορίτσια που έχει γνωρίσει με ήθος και αξιοπρέπεια και πως ελπίζει σύντομα να ξεπεράσει τα όσα έζησε. Κάτι που όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να συμβεί καθώς, όπως σας ενημερώσαμε ένας γοητευτικός μπασκετμπολίστας έχει φέρει και πάλι το χαμόγελο στη ζωή της.

Δείτε το νέο αμόρε της Φρόσως Κυριάκου μετά το τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.