Γιάννης Αγγελάκης: Από τι πέθανε, αιτία θανάτου. Σπαρακτικό μήνυμα

Διαβάστε το σπαρακτικό μήνυμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη.

Ο σεναριογράφος Πάνος Έξαρχος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους σκέψεις για τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού και make up artist, Γιάννη Αγγελάκη.

Ο Γιάννης Αγγελάκης έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη τόσο στα οικεία πρόσωπά του όσο και στους ανθρώπους που τον θαύμαζαν για το έργο του.

Πάνος Έξαρχος και Γιάννης Αγγελάκης υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάστηκαν μεταξύ άλλων στη σειρά “Αδελφές Ψυχές” που εκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό τον εκλιπόντα.

Το μήνυμα του Πάνου Έξαρχου για τον Γιάννη Αγγελάκη συγκινεί.

Ανακοπή καρδιάς φαίνεται να είναι η αιτία θανάτου του Γιάννη Αγγελάκη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή δολοφονικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα φέρει στο φως η νεκροψία.

Μένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για να έρθει στην δημοσιότητα η ακριβής αιτία θανάτου του Γιάννη Αγγελάκη, καθώς ήταν πολύ νέος.

Ο Γιάννης Αγγελάκης φαίνεται ότι είχε να δώσει σημάδια ζωής από την Μεγάλη Πέμπτη, οι δικοί άνθρωποι ανησύχησαν και κάλεσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού βρίσκοντας το άψυχο σώμα του Γιάννη Αγγελάκη.

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» προβλήθηκε ρεπορτάζ για τον θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη που έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιάννης Αγγελάκης φαίνεται να έφυγε από ανακοπή καρδιάς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί επίσημα αυτό βάσει ιατροδικαστικού πορίσματος.

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για τον καλό της φίλο, Γιάννη Αγγελάκη, στον αέρα της εκπομπής και αποκάλυψε ότι σε συνομιλία που είχε με κοινό τους φίλο αποκαλύφθηκε ότι ο αδικοχαμένος ηθοποιός και make up artist έχαιρε άκρας υγείας και πριν από λίγες ημέρες είχε υποβληθεί σε τσεκ απ που δεν είχε ανιχνεύσει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να του κόστιζε την ζωή.

Προκαλεί λοιπόν ερωτηματικά τι προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς στον Γιάννη Αγγελάκη, καθώς αν δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, μπορεί να εμπλέκονται και εξωγενείς παράγοντες.

Διαβάστε ποιος ήταν ο Γιάννης Αγγελάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.