Ίαν Στρατής: Ποιος είναι πραγματικά ο 23χρονος νικητής του X-Factor. Βιογραφικό

Ποιος είναι πραγματικά ο Ίαν Στρατής που έχει ξεχωρίσει ως ο επόμενος νικητής του X-Factor; Πώς “έφτιαξε” την εικόνα του;

Ο Ίαν Στρατης έχει φτιάξει με έξυπνο τρόπο μια περσόνα με “star quality”. Πώς έφτασε όμως να διεκδικεί να γίνει ο νικητής του X-Factor;

“Ή θα φύγεις από εδώ τώρα και δεν θα σε ξαναδούμε ή θα κερδίσεις το X–factor. Είσαι τόσο καλός ηθοποιός ή το παίζεις τρελός;” Αυτά είπε ο Γιώργος Θεοφάνους μόλις ο Ίαν Στρατής τέλειωσε την εμφάνισή του στις οντισιόν του X–factor.

Άφησε άφωνους την κριτική επιτροπή, πέρασε στην επόμενη φάση. “Είσαι πολύ ιδιαίτερος για να σε αφήσουμε να φύγεις”, είπε η Πέγκυ Ζήνα- και έτσι ο Ιαν Στρατης φιγουράρει σαν σίγουρος νικητής του X-factor.

Ο Ian Stratis έχει όμως παρελθόν. Σε ηλικία κοντα στα 20 ξεκίνησε σαν ερασιτέχνης ηθοποιός προσπαθώντας να βρει λίγο φως προς τη δημοσιότητα.

Στο βιογραφικό του Ίαν Στρατή υπάρχουν διάφορες συμμετοχές σε σκηνές και θέατρα, αλλά λίγους μήνες πριν το X-Factor, ξεχώρισε συμμετέχοντας σε θεατρική παράσταση στην Αθηναϊκή Σκηνή.

Το έργο ήταν μιούζικαλ – δείτε το βίντεο παρακάτω – και ο Ίαν Στρατής είχε ξεχωρίσει για τα φωνητικά του προσόντα και τη σκηνική του παρουσία.

Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Ο Ίαν Στρατής ήταν ένα καλόβολο παιδί, με τα αστεία του, τις αμήχανες στιγμές του και επίσης έμοιαζε καταπληκτικά στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε νεαρή ηλικία – σημειώνεται οτι ο Ίαν είναι μόλις 23 ετών. Και ως γνωστόν τα “καλά παιδιά” δεν πάνε πολύ μπροστά.

Έτσι ο Ίαν Στρατής αποφάσισε να φορέσει γυαλιά και να σταματήσει να θυμίζει τον Χριστόφορο. Πήγε στις οντισιόν του X-factor με γυαλιά, άλλαξε το καλόβολο στυλ του, πούλησε λίγο τρέλα και “δηθενιά” και κέρδισε επάξια την ταμπέλα του “σταρ”.

Ο Ίαν Στρατής δεν είναι εύκολος άνθρωπος, είναι πια ένα “κακό παιδί”. Δεν σταματά να βρίζει και να προκαλεί μέσα από τα social media. Σημασία έχει όμως ότι ξεχώρισε. Και ίσως είναι ο νικητής του X-Factor.

Δείτε τον Ίαν Στρατή σε φωτογραφίες πριν το X-Factor:

Απόσπασμα από την παράσταση που συμμετείχε και τραγουδούσε o Ίαν Στρατής:

Διαβάστε τι είπε ο Ίαν Στρατής για υπεργαμ@ω και κ@λοδάχτυλα και δείτε την πρώτη οντισιόν του Ίαν Στρατή στο X-Factor σε ερμηνεία Bruno Mars.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.